SUCCESVERHALEN.

Ben jij benieuwd naar de resultaten die je met een Bodification kunt behalen? Wil jij weten wat andere mensen te zeggen hebben over hun ervaring met Bodify? Kijk dan snel hieronder en ervaar het verschil dat Bodify voor jou kan betekenen!

28-12 - " Van te voren dacht ik: "Ga ik mijn doel wel halen, red ik het met de trainingen, zal ik niet veel trek hebben tussendoor?"

 

 

Mijn ervaring was gelukkig dat ik het makkelijk kon volhouden en gemotiveerd was om mijn doelen te behalen. De training ging goed en het dieet was goed vol te houden. Op enkele dagen vond ik het wel lastig om me aan mijn dieet te houden, vooral in de weekenden en als het gezellig was met bv vrienden of een etentje met collega’s, dan liet ik me ook meer “gaan”.

 


Ik ben erg tevreden met het behaalde resultaat en ga ook zeker door met trainen en op mijn voeding letten. Ik kan de Bodification aan iedereen aanraden die wat “strakker” wil worden en diabeten met overgewicht.

 

 

De begeleiding was prima en ik voel dat er voldoende aandacht aan mij is besteed door mijn coach. Je kon haar op ieder moment mailen of appen en je krijgt altijd bericht terug. De gidsen op fb zijn overzichtelijk en duidelijk en helpen je door het programma heen."


 

21-12 - "Ik twijfelde er in het begin vooral over of ik wel de tijd zou hebben om te gaan sporten en mijzelf 100% te kunnen inzetten voor iets wat eigenlijk je leven een beetje omgooit. Want dat is het wel, je veranderd je gehele eetpatroon en levensstijl. Daarbij werk ik full-time en heb ik twee paarden waar ik dagelijks naar toe ga om ze te trainen en te verzorgen. Doordat ik er niet tegen kan om dingen 'half' te doen was het dus de vraag, kan ik dit wel en wordt het niet te veel? Het blijkt dat niks teveel is zolang je het maar wilt, waar een wil is is een weg! 

 

 


Mijn ervaring was erg goed, voor Bernice was ik de 1e die zich wilde voorbereiden op een wedstrijd dus spannend was het wel. Maar ze is echt top en helpt je op alle vlakken die nodig zijn. Ik was/ben vooral heel blij met het voedingsschema dat ik had, dit maakte het wel een stuk makkelijker om het 'dieet' vol te blijven houden. Ik eet het nu nog steeds maar dan met een keer een extra-tje erbij. 

 

Ik ben tevreden met het resultaat. Voor de wedstrijd zelf was mijn lichaam denk ik nog niet 'droog' genoeg, maar ik ben blij met hoe ik eruit zag/ zie en ik ga blijven sporten, goed eten en uiteraard zo nu en dan genieten van een wat minder gezonde maaltijd ;-). 

 

Ik zou het traject aanraden aan meiden die twijfelen, want daar herken ik mijzelf in. Twijfel is volgens mij het grootste blok wat je tegen houdt om de stap te nemen. Maar geloof me, doe het! Er is volgens mij geen beter gevoel dan in de spiegel kijken en blij zijn met wat je ziet! 

 

 

Door deze ervaring ga ik zelfs het roer omgooien. Ik stop voor een groot deel met paardrijden en ben verslaafd geraakt aan de sportschool. En dat had ik echt nooit verwacht! Bernice, super bedankt voor alles! "


26-11 - Toen ik begon met het Bodification traject, deed ik dit omdat ik erg weinig afwist van voeding. Ik twijfelde eerst om het traject te gaan volgen omdat het me erg zwaar leek. Na het intake gesprek met Bernice was ik overtuigd en heb ik besloten te starten met het traject. Ik heb erg veel geleerd tijdens deze 3 maanden, vooral op het gebied van voeding. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik zelf niet goed wist hoe ik dit aan moest pakken. 

 

Ik ben erg blij dat ik het traject heb gevolgd, hierdoor heb ik een goede basis om verder te gaan! Wat ik ook zeker ga doen. Wanneer je echt een levensstijl verandering wil dan zit je bij Bodify helemaal goed! "

  

21-10 - "Ondanks dat ik niet per sé een uiterlijk doel had, maar vooral mijn spierkracht en uithouding wilde verbeteren voor survivalwedstrijden, werd alles meteen duidelijk uitgelegd. 

 

De ervaring was super, je krijgt alle nodige tools die je nodig hebt om je doel te bereiken. De verantwoordelijkheid voor de uitvoering ligt volledig bij jezelf, waardoor je jezelf ook volledig inzet.

 

Ik ben heel tevreden over het resultaat en kan het iedereen aanbevelen met sportieve doelen. Mijn prestaties op krachtonderdelen zijn met sprongen vooruit gegaan tijdens het survivallen, terwijl dit voorheen mijn zwakkere kant was vergeleken met het conditionele aspect!"

5-9 - " Ondanks dat ik van tevoren twijfelde hoe mijn omgeving over me zou denken als ik serieus zou gaan sporten en niet meer mee zou snoepen, besloot ik toch mijn Bodification te starten. Gelukkig kwam ik er al gauw achter dat er alleen maar positief werd gereageerd!

 

Ik heb geleerd hoe ik lekker én veel kan eten, maar daarbij wel goede resultaten kan halen. Het trainingsschema op maat is erg fijn, vooral  omdat er ook met blessures rekening wordt gehouden.

 

 


Alhoewel het resultaat in mijn ogen nog beter kon, lag dat aan mijn privé situatie. Wel zijn er op een heel aantal fronten mijn ogen open gegaan dat je jezelf  meer op de eerste plek mag zetten. Door de verandering in m'n lichaam werd ik zekerder van mezelf en voelde ik me lekkerder in m'n vel!

 

 

Ik merk dat de Bodification me meer rust heeft gegevens, omdat ik nu precies weet wat ik moet eten en hoe het trainingsgedeelte werkt. Waar ik me eerst een kluns voelde in de sportschool, heb ik er nu plezier in! Ik heb erg veel aan het traject gehad en kan het aan iedereen aanraden die meer structuur en rust in z'n leven wil met een goed resultaat."


 

20-8 - "Voor mij was dit de 2e keer dat ik een Bodification traject ben gestart. Na de vorige keer ben ik door blijven gaan met trainen, maar ik merkte dat langzaam de motivatie verdween, ik miste een doel.

 

Na een gesprek met Bernice besloot ik om nog eens bij haar te starten. Het globale plan en de visie van Bodify waren hetzelfde maar toch was dit niet te vergelijken met de eerste keer. Ik leerde op een nieuwe manier trainen waardoor ik elke training gepusht werd om op te bouwen in gewicht of reps. Hierdoor sloot ik elke training met een voldaan en sterker gevoel af, dit proces motiveerde mij ontzettend!

 


 

Naast het sterker worden heb ik mentaal ook stappen gemaakt. Ik beschouw het veel meer als een manier van leven die ik prettig vind, in plaats van moeten trainen – gezond moeten eten. Eerder kon ik mezelf enorm schuldig voelen als ik alcohol had gedronken of ‘fout’ gegeten had. Nu kan ik dat accepteren en er bewust mee omgaan waardoor ik zelf ook een stuk beter in m'n vel zit. Zo makkelijk als het nu klinkt, is het natuurlijk nooit, maar juist dat is het leerproces. Een manier vinden die voor jou in alle opzichten het beste voelt en je kunt volhouden.

 

 

Bernice is voor mij een coach die je begrijpt en altijd voor je klaar staat met advies waar je echt wat aan hebt. Ze geeft er alles voor zodat mensen het beste in zichzelf naar boven kunnen halen. Het is geen speciale oefening of een bepaald product, het gaat om de knop om zetten en doorpakken. Je moet het natuurlijk zelf doen maar het is zo fijn een coach te hebben die je eerlijk en met beide benen op de grond bijstaat. Bernice bedankt voor alles!"


24-8 - " Nadat ik al een aantal pogingen gedaan had om zelf af te vallen en dit wederom weer eens niet lukte, viel mijn oog op Bodify. 

 

Na wat mail contact met Bernice en een intake werd er een prima op maat gemaakt plan voor mij ontworpen.

Bodify wist goed in te spelen op de onregelmatige diensten die ik heb voor mijn werk en heeft daar mijn voeding en training schema op aangepast.

 

Van niet of nauwelijks sporten naar 3-4 keer in de week sporten veranderde mijn lichaam al snel. Door het sporten voelde ik me lekker in mijn lijf en de kilo's gingen af. 

 


Verder was mijn coach altijd bereikbaar als ik vragen had of als ik even een "down" moment had. Ook de motivatie die Bernice naar me over bracht motiveerde me om door te gaan. Heel wat downs gehad maar wederom veel ups en met een goede begeleiding al die downs weten te doorstaan. Het was niet altijd makkelijk maar Bodify hielp mij er door heen.

 

Bodify staat voor kwaliteit en in wat voor situatie je ook verkeert, ze vinden altijd een oplossing. Motivatie gaat gepaard met succes, als je resultaat ziet ga je door en werkt het als een verslaving.

 

 

Mijn Bodifcation bij Bernice zit erop. Daarbij heb ik genoeg basis gelegd om zelf verder te gaan."


 

20-8 - "Ik was al 2 jaar bezig met krachttraining omdat ik een slanker lichaam wou hebben, in deze jaren heb ik wel mijn best gedaan maar ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik deed.

 

 

Ik probeerde zo gezond (weinig) mogelijk te eten en zoveel mogelijk te sporten, jammer genoeg werkte dit op deze manier niet echt voor mij wat eigenlijk te verwachten is.

Voor mijn verjaardag mocht ik aan het Bodify-traject beginnen, in deze 3 maanden heb ik zó veel geleerd op het gebied van voeding, trainen maar ook rust en dat niet alles per see moet. 

 

De tijd ging zo snel! Het was enorm leuk om te doen en ik ga ook zeker door met wat ik hier allemaal heb geleerd. Als je er echt serieus voor wilt gaan dan is Bodify de beste optie! :) "10-8 - "Mijn doel bij aanvang was afvallen en een fitter gevoel krijgen. Door het in kaart brengen van mijn leefstijl heeft Mathias een eet- en sportplan geschreven voor mij waar ik me prima ik kon vinden. Sterker nog, ik ben helemaal om. Na 12 weken merk ik dat ik behoorlijk gewicht ben verloren en me ook echt fitter voel.

 

Daarnaast heb ik verschillende gezondheidsgraadmeters in de gaten gehouden en deze zijn allemaal flink verbeterd! Samen met een aanpak die ik op de lange termijn kan volhouden heeft dit me enorm geholpen."

  

30-7 - "3 maanden geleden begon voor mij het Bodify avontuur bij Bernice. Voorheen was ik al gemiddeld 3 dagen  per week in de sportschool te vinden, maar behaalde weinig resultaat. Ik deed eigenlijk maar wat. Bernice gaf mij de mogelijkheid om hier iets aan te doen!

 

In deze 3 maanden volgde ik de training- en voedingsschema's, waardoor ik mijn lichaam beter heb leren kennen en een beter besef heb gekregen van het effect van je voeding. 

 

Ondanks mijn lichamelijke klachten  heb ik een uitstekend  resultaat weten te behalen! Dames, twijfel niet langer en ga aan de slag! :)"30-7 - Met niet alleen een onregelmatige leefstijl met onder andere nachtdiensten, maar ook nog verschillende Obstacle Runs in de planning, beloofde Melissa's doel een goede uitdaging te zijn.

 

12 Weken verder is gebleken dat met de juiste aanpak enorm veel mogelijk is. Melissa is niet alleen ruim 4 kg gedaald in vetmassa, maar heeft ook nog eens meer dan 1,5 kg spiermassa opgebouwd! En dat allemaal terwijl andere sporten ook nog beoefend werden!

  

23-7 - " Ongeveer 1 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Bodify. Met mijn doelstelling die ik toen had moest ik 13 kg kwijtraken in 3 maanden. Dit is toen gelukt! 

 

Helaas is mijn doelstelling toen verwaterd door het starten bij mijn nieuwe werkgever. Ik was niet bewust bezig met wat ik wou bereiken en ben gewoon gestart zonder verder te kijken hoe ik mijn leefstijl zou veranderen.

 

Langzaam maar zeker  kwamen de kilo's er weer bij en heb ik ruim 6 maanden niets meer gedaan dan werken, eten en slapen. Toen mijn weegschaal op 105.7 stond was ik er klaar mee! Let's start a new life!


Bewust ben ik gestart bij Bodify en bezig gegaan met mijn leefstijl veranderen. Ik heb niet alles aan de kant gezet, ik heb feestjes gevierd maar leren compenseren. Iedere week heb ik mijn doelstellingen verbroken en ben ik sterker dan ooit! 

 

Next step, 10% bodyfat! Mathias, bedankt voor je support en je kennis!"


 20-7 - Na meerdere diëten geprobeerd te hebben, heb ik nooit het resultaat bereikt dat ik wilde bereiken. De eerste weken van het dieet was ik gemotiveerd, totdat het gewenste resultaat uitbleef. Ik verloor gewicht, maar was niet tevreden over mijn lichaam.

 

Op facebook zag ik Bodify voorbij komen, waarna ik contact opgenomen heb met Bernice. Ik wilde graag spiermassa opbouwen, maar was onwetend over hoe je daarbij moet eten en trainen. Uiteindelijk heb ik de beslissing genomen om een traject te starten bij Bodify.

 

Als ik erop terugkijk, ben ik heel blij dat ik dit gedaan heb. Eindelijk heb ik de informatie die ik nodig heb om mijn doel te behalen. Tijdens het traject van 3 maanden, heb ik de juiste informatie gekregen om dit nu zelf voort te kunnen zetten. Ik raad het iedereen aan! Bedankt Bernice!"

 

 

  

27-5 - Sporten doe ik al langere tijd, maar door een blessure in 2015 kon ik de draad niet oppakken zoals ik gewend was van mezelf. Door mijn onregelmatig leven/werk, gezin, opleiding was de drive voor sporten weg. 

 

 

 Daar is nu weer verandering in gekomen. Mijn energie is terug en met de juiste begeleiding en voeding heb ik mijn drive weer terug in het sporten. En nog mooier met progressie nu!!

Met een voedingsschema en trainingsschema voor mij op maat gemaakt, ging ik aan de slag! En 12 weken later met dit als resultaat!

 


Bernice hield rekening met alle factoren, mijn onregelmatige leven / blessures etc. Hierdoor was het prima te doen en vooral leuk en leerzaam!! Een aanrader!!

 

Mijn dank is dan ook groot, met deze inzichten /  schema’s kan ik verder met lekker sporten en mezelf fit voelen.

 

Bernice, bodify bedankt voor alles!!"


 19-5 - " Het heeft me wat tijd gekost voordat ik de beslissing nam om met de Bodification te starten, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb!

 

Ik woog veel te veel, had weinig energie en kon mezelf moeilijk motiveren om te sporten, en dat terwijl ik aan het afstuderen was. Ik wilde voor mezelf zowel afvallen als meer energie krijgen. Mijn doel was 26 kilo afvallen in 6 maanden. Ook wilde ik gewoon weer happy zijn in mijn eigen lichaam. Coach Bernice heeft me hierbij geweldig geholpen.

  


Ik kreeg een voedingsplan en een trainingsschema en met haar professionele, zorgzame en toch strenge aanpak ben ik nu helemaal happy in mijn eigen lichaam. Ik ben in ruim 3 maanden al 17 kilo kwijt en ik voel me fitter dan ooit. 

 

 

Ik zou iedereen Bodify aanraden en alhoewel ik het traject ‘slechts’ 3 maanden heb gevolgd, heb ik geleerd ritme en structuur aan te brengen in mijn eten en sporten. Iets waarmee ik jaren vooruit kan! Bernice, bedankt! "


 

10-5 - " Na een aantal jaar trainen zag ik geen vooruitgang meer en daardoor was mijn motivatie weg...

 

Toen ben ik bij Bodify begonnen om te kijken of ik er weer plezier in kon krijgen. Toen ik eenmaal was begonnen was ik na 3 weken al bijna 2,5% kwijt en dat was ook te zien!

Nou, dan krijg je wel weer motivatie!

 

Ik ga nu weer dagelijks met plezier naar de sportschool!

Ik wil Bodify bedanken voor alles wat ze me geleerd hebben, ik zal hier de rest van me leven profijt van hebben!"

 

  

 

9-3 - Veel mensen beginnen nooit aan hun doelstelling omdat ze bang zijn voor de lange weg er naartoe. Stop daarmee!

 

Hiernaast zie je Martin die voor de start van het traject al ruim 30 kg kwijt was. Toen werd het tijd voor de volgende stap! De teller stond aan het einde van zijn traject op nog eens -22,3 kg! Van 117 naar 94,7 kg.

 


Is die weg altijd makkelijk geweest? Nee. Maar door rekening te houden met alle aspecten, waaronder blessures, slaapkwaliteit en stress, werden er altijd stappen in de juiste richting gezet!

  

Martin heeft veel geleerd en zit dichter bij z'n doel dan ooit tevoren. Daarmee is hij volop gemotiveerd om zelfstandig die laatste sprint te maken!


 

15-4 - Met behulp van Bodify eindelijk een keer écht resultaat behaald! Ik trainde al langere tijd, helaas met weinig progressie.

 

Dankzij Bodify veel inzicht gekregen in hoe een goed voedingsschema (op maat!) eruit ziet, hoe je hiermee kunt variëren en hoe je het maximale resultaat uit je trainingen kunt halen. Ik ben er tijdens dit traject achter gekomen dat ik daarvoor eigenlijk altijd maar wat deed!

 

Bodify speelt goed in op bekende knelpunten en biedt hiervoor nuttige handvaten. Super blij met het resultaat! "

 

 

 

15-4 - "Met een eigen hoveniersbedrijf is tijd in het voorjaar erg schaars. Daarom wilde eindelijke weer in shape komen voordat de drukte begon. Een uitgebalanceerd voedings- en trainingsschema boden de uitkomst!

 

Hoewel ik in het verleden fanatiek heb getraind, heb ik niet eerder in zo'n kort tijdsbestek zoveel progressie gehad. Strak op de voeding, maar met maar 3 keer per week trainen (soms zelfs maar 2 keer), is het resultaat ver boven verwachting.

 


Mathias hield rekening met alle factoren; eerdere blessure aan mijn knie, een erg druk leven, trainingsverleden en huidige motivatie.. hierdoor was het voor mij leuk om te doen en zeker goed vol te houden.

  

Met de inzichten welke ik nu heb kan ik zelf verder. Bodify heeft mijn verwachtingen overtroffen en raad ik iedereen aan!"


 

14-4 - "In september heb ik een “ongelukje” gehad waarbij mijn voorste kruisband volledig was afgescheurd.

 

Ik wilde geen operatie en dus moesten mijn beenspieren sterker gemaakt worden om het te compenseren. Daarnaast was ik zelfstandig al 25 kilo afgevallen maar wilde nu wel graag wat strakker worden.… Dus als ik dan toch aan de gewichten moest voor mijn knie….dan gelijk maar de rest van het lichaam ook meepakken!  

 


Ik heb contact gezocht met Bernice en gevraagd of ze mij hiermee wilde helpen. De trainingen waren erg leuk om te doen en ze appte regelmatig hoe het met mijn knie ging en zo nodig werden de oefeningen aangepast.

 

De voedingsschema’s vond ik het lastigste van alles maar heb er inmiddels mijn weg in gevonden. Ik heb de afgelopen maanden enorm veel geleerd van haar op gebied van voeding en sport en de gezamenlijke trainingen waren echt top! 

 

Dit is een hele mooie manier van leven die ik voort kan zetten waardoor mijn vetpercentage hopelijk nog verder zakt en ik met steeds meer trots naar mijn eigen lichaam kan kijken."


 

 

31-3 - "Altijd sportief geweest, maar door de verbouwing van het huis heb ik het sporten even op een laag pitje gezet. Na de verbouwing toch besloten om de draad weer op te pakken en aan mezelf te werken.. ik vond het verschrikkelijk hoe ik eruit zag en wilde weer fitter en strakker worden! In het verleden heb ik al enkele pogingen gedaan om (met mijn trage schildklier) mijn vetpercentage te verlagen.. maar nooit met een zichtbaar resultaat. 

 


Na de intake en ongeveer een maand later stond de eerste meting op de planning! Een super nette meting waar ik alleen van had durven dromen! Het vetpercentage was netjes gedaald en mijn spiermassa was zelf iets toegenomen, dit was mij nog niet eerder gelukt! Na de eerste meting was ik helemaal overtuigd en het motiveerde me enorm om verder te gaan. Het traject verliep helaas niet altijd vlekkeloos. Zo heb ik ook weken gekend waarin de griep, vermoeidheid en allerlei andere kwaaltjes de kop opstaken. Bernice heeft mij in die periodes de begeleiding gegeven die ik op dat moment nodig had. Zo zocht ze dingen uit omtrent de problemen met de schildklier en welke voedingssupplementen mij eventueel konden helpen. Daarnaast heeft ze altijd interesse getoond wat betreft mijn gezondheid. In deze mindere periode heeft ze er dan ook voor gezorgd dat ik mijn motivatie niet ben verloren en dat ik keer op keer ben doorgegaan! Door het traject heb ik een super net resultaat behaald."


12-12-16 - "Persoonlijk, op maat gemaakt en toegankelijk zijn zeker 3 kernwoorden die voor mij golden de afgelopen 3 maanden. Mijn doel was om wat strakker te worden. Duidelijke schema's en ondersteuning vanuit Bernice gaven mij veel motivatie om er voor te gaan. Soms was het niet altijd makkelijk om aan het eetschema te houden maar de metingen om de 3 weken hielden mij scherp en kon ik de knelpunten bespreken waar ik tegenaan liep. Erg bedankt voor de begeleiding en ik ga gewoon verder met de basis die Bernice mij heeft gegeven!"

 

 20-09-16 - "Dankzij Bodify heb ik het plezier in het trainen terug gekregen en zit ik een stuk beter in m'n vel! Ik was altijd wel sportief, maar doordat resultaten uitbleven verloor ik m'n motivatie en sukkelde ik maar weer wat aan.

 

Na een uitgebreid gesprek met Bernice kreeg ik m'n persoonlijke voedings en trainingsschema. Wat een expertise! Door mijn werk ben ik vaker in aanraking gekomen met diverse PT'ers maar Bodify steekt er echt met kop en schouders boven uit.

 

De begeleiding is  laagdrempelig en ze doen er alles aan om jou het meest uit jezelf te laten halen! Al met al is het een enorm leerzaam traject geweest, ik heb zowel mentaal als fysiek veel over mezelf geleerd en alle tools gekregen om lekker door te gaan! Bernice & Mathias bedankt, jullie zijn 2 toppers die ik bij iedereen aan kan bevelen!"

 21-08-16 - "Mijn doelen zijn altijd extreem geweest en ik wil alles eruit halen wat er in zit. Op de foto's zie je mijn transformatie in aanloop naar mijn eerste wedstrijd in de Body Fitness-klasse. Volg onze Facebook om op de hoogte te blijven van mijn avontuur naar de wedstrijd!"

 

 08-08-16 - "Ik heb een vakkundige intake met Bodify gehad waarna een planning is gemaakt om mijn doel te behalen. De trainingen zijn heerlijk en ik kom altijd voldaan thuis waar ik weer over ga op m’n op maat gemaakte voedingsschema. In het begin van m’n trainingsperiode had ik te maken met een knie blessure waar rekening mee werd gehouden in de training, de voeding en het trainingsschema hebben zeker bijgedragen aan het herstel hiervan. Ik heb al meerdere personal trainers gehad maar Bodify is echt wat je noemt 'persoonlijk'  en ik ben zeer tevreden over zowel het resultaat als de manier waarop ik geholpen ben."

 05-08-16 - “Na jarenlang schommelen en zelf samengestelde schema’s, na het zoveelste ‘jojo-effect’ en na lichamelijke klachten was het tijd om iemand te zoeken die mij kon helpen met de juiste voeding en de juiste trainingsschema’s. 

 

Al snel merkte ik verschil tijdens de trainingen, ik was niet moe te krijgen en mijn prestaties gingen met een stijgende lijn omhoog! Het allerbelangrijkste is dat ik mezelf terug gevonden heb, topfit ben en vrolijker ben dan ooit!

 

It’s just the beginning!26-06-16 - "Na al een aantal jaren van trainen, met trainingsschema’s die ik zelf heb samengesteld, zonder resultaat ben ik op zoek gegaan naar hulp. Snel kwam Bodify in beeld en na de eerste gesprekken ging het allemaal erg snel. Een heel “pakket” met een trainingsschema en een voedingsschema kwamen mijn kant op en het kon gaan beginnen. Mathias kwam met nieuwe ideeën en manieren van trainen waar ik zelf nooit aan zou hebben gedacht. Mijn spieren werden op andere manieren geprikkeld en ik ben erg blij met het tot nu toe behaalde resultaat.

 

Bedankt Bodify voor jullie hulp, we gaan er nog even tegenaan! "01-03-16 - "Na jarenlang overgewicht te hebben gehad was voor mij de maat vol. Het was tijd om iets aan mezelf te veranderen en dat is waar mijn passie voor krachttraining en gezondheid begon. Van de ene op de andere dag ging het roer om en sindsdien ben ik altijd bezig geweest om mijn kennis en vaardigheden op de gebieden voeding, training, rust en leefstijl te verbeteren. Met deze passie en kwaliteiten wil ik anderen helpen, zodat ook jij de transformatie kan maken waar je op wacht!"