SUCCESVERHALEN.

Ben jij benieuwd naar de resultaten die je met een Bodification kunt behalen? Wil jij weten wat andere mensen te zeggen hebben over hun ervaring met Bodify? Kijk dan snel hieronder en ervaar het verschil dat Bodify voor jou kan betekenen!

 

 

26-08-2019
Mijn grootste twijfel om aan de 6-weekse te beginnen was toch wel, lukt het me om me aan het voedingsschema te houden. 
Ik houd van lekker eten en heb al zoveel verschillende diëten geprobeerd om gewicht kwijt te worden, om me fitter te voelen.  Maar dit is geen diëet het is een levenswijze en het voedingsschema wat Bernice voor me gemaakt heeft past helemaal bij mij. Veel verse groentes en fruit eten. Zo puur mogelijk koken.
Ook heb ik wel getwijfeld over het resultaat, wat kan je nou bereiken in 6 weken. Ik sport mijn hele leven al en 6 weken is een korte periode, maar ben verrast als ik naar de foto’s kijk. 
Ik ben super enthousiast, Bernice is een vakvrouw, weet waar ze over praat, erg toegankelijk. 
In het begin was het even zoeken, m.n hoe werkt de app met je trainingsschema. Veel oefeningen waren nieuw voor me, terwijl ik toch al langer aan fitness doe!. Bernice had veel geduld met me. 
Het is toch een stok achter de deur, om te gaan sporten, om me te houden aan het voedingsschema. Bernice kijkt over je schouder mee. 
Ja ben zeer tevreden. In de eerste weken kreeg ik rugklachten en ze raadde me aan om naar de chiropracticum te gaan en dit bleek ook wel nodig. 
Als ik nu kijk wat ik bereikt heb in die 6 weken,8,3 kilo afgevallen en de meting laat ook zien dat ik op alle lichaamsgebieden resultaat heb geboekt. Had dit zeker niet verwacht.
Aan iedereen, jong oud maakt niet uit. Bernice kijkt mee met wat je per dag eet en maakt een voedingsschema aan de hand van  wat haalbaar is. 
Het is prettig om even een coach naast je te hebben waar je alle vragen aan kan stellen. 
Ik kwam er bijvoorbeeld achter dat ik iedere avond veel te veel noten at. 15 gram mag ik iedere avond eten en dat zijn er maar 5. 
Het was voor mij een leerzame ervaring.
Ben op de goede weg en ga het zeker volhouden. Voel me fitter, slaap beter, meer energie en sporten is mijn ontspanning geworden. 
 

30-07-2019

Of ik twijfels had? Echt twijfels kan ik het niet noemen wel wat sceptisch waarom zou het nu wel lukken? Ik had van tevoren echt zoiets er moet nu wat veranderen, alle crash diëten hebben geen blijvend effect dus dit MOET het gewoon zijn.
Wel dacht ik hoe ga ik het sporten inpassen in mijn leven met werk gezin etc. Dit is allemaal goed gekomen als de wil er is kan het! 

Mijn ervaring is echt super goed, wekelijkse updates, interesse via de app, tips en trics, laagdrempelig contact maar zeker ook het vertrouwen geven/krijgen dat ik het kon en mijn doel voor deze 12 weken zou halen. 

De foto’s maken was even een “dingetje” maar als je dan op het eind het verschil/resultaat ziet is het echt wel goed om te doen en wordt je met de neus op de feiten gedrukt. 

Elke vrouw die aan zichzelf wil werken, kilo’s wil verliezen, een strakker lijf wil op een gezonde manier kan dit! 

Ik ga nog even door, Bernice heeft me de tools meegegeven om verder te gaan :)

Ik had twijfels of ik de krachttraining wel aankon, omdat ik hiervoor voornamelijk alleen maar cardio had gedaan. Je hebt ons echter de technieken en effecten van goede krachttraining uitgelegd. Hierdoor kon ik gelukkig op mijn eigen niveau beginnen, waardoor het helemaal niet moeilijk was en ik steeds meer zekerheid kreeg in het sporten. Tussendoor kon ik ook filmpjes sturen voor feedback en begon ik zelf ook steeds meer verschil te zien, wat krachttraining nu echt leuk maakt.


Mijn ervaring was super! Ik verbaas me gewoon enorm wat voor verschil je in korte tijd kan maken, als je maar weet hoe. Mijn gebrek aan kennis werd snel verholpen door goede uitleg en vaste trainingsschema's. Ook is er rekening gehouden met mijn lactose-intolerantie en activiteiten gedurende de week. Het is goed te volgen, en ik maak nu nog steeds progressie. 
Als ik zie wat ik heb behaald in dit half jaartje, ben ik heel tevreden. Voor dit programma probeerde ik zelf te sporten, maar kwam ik gewoon niet verder. Door dit programma heb ik weer goede progressie kunnen maken en voel ik me veel fitter dan eerst. Het is ook een resultaat die ik behouden kan, omdat ik inmiddels goed gewend ben aan het trainingsschema en weet wat wel en niet kan.
Ik zou dit vooral aanbevelen aan mensen die niet goed weten hoe ze hun doelen moeten aanpakken, of door de vele verschillende manieren niet meer weten hoe. Mensen die behoefte hebben aan een vast schema, die is aangepast op hun eigen leefstijl en goede motivatie hebben om hun doel te halen.

Ik zag sporten eerst als een verplichting of een manier om m'n doel te halen, maar ik vind het nu oprecht leuk om te doen. Het was dus belangrijk om die mindset te veranderen. Als je eenmaal het plezier erin hebt gevonden, dan is het ook niet moeilijk om vol te houden.

17-6-2019

 

Ik volgde Bernice al een tijdje via social media en dit was voor mij ook de reden om bij haar de coaching af te nemen. Ze liet zien wat er allemaal mogelijk was qua voeding en dit in combinatie met haar eigen fysiek was er voor mij geen reden om te twijfelen.

Ik vond het heel prettig dat Bernice gewoon eerlijk en direct was. Ze is echt No - nonsense en met echte tips kwam waar ik wat mee kan en direct kon toepassen.

Superblij ben ik met mijn resultaat! Tijdens dit traject ben ik RUIM 10 kilo afgevallen en 10% aan vetpercentage!  

Ik raad het meiden aan die  niet alleen wil afvallen maar ook echt wilt weten hoe zijn of haar lichaam werkt en hoe je met voeding kan behalen wat jij wilt behalen. 
 
Bernice is een top coach en helpt je op alle vlakken. Ze leert je niet alleen nu even snel wat voor het afvallen maar ook echt hoe je dit later ook kan gebruiken na het traject.
-- Angie
11-06-2019 
Het meeste zag ik er tegen op dat ik misschien te veel honger zou gaan krijgen. Maar dit was totaal niet het geval!!
Mijn ervaring met de Bodification is super goed!
Ik heb in mijn eigen ogen goede progressie gemaakt en ik kon voor al mijn vragen goed bij Bernice terecht ook met gezondsheids-dingen waar ik tegen aan liep!
Ik ben zeker tevreden met het resultaat!!
Ben er nog niet in mij ogen maar weet wel hoe ik resultaat boek en ik weet nu ook hoe ik dit moet blijven boeken dus ik ga nog even door!!
Aan iedereen die verandering wil in zijn lichaam en er bereid is hard voor te werken raad ik dit traject aan!
Wat ik nog even wil melden ik dat ik weinige coaches ken die zo positief en betrokken zijn dat heeft mij erg veel geholpen!
-- Eshter
Ik twijfelde of ik het ‘gezonde’ eten wel zou eten, doordat mijn eten zo slecht was en ik eigenlijk vrijwel ‘nooit’ gezond at waren hier mijn twijfels het eest over of me dat zou lukken.
Mijn ervaring was uiteindelijk super goed. Ik merkte al snel dat het trainen goed liep en zag al redelijk snel verschil in mijn lichaam. Het eten ging ook makkelijker als gedacht, ik was bang dat ik er veel meer moeite mee zou hebben.
Ik ben zeer tevreden met het behaalde resultaat. Ik ben er nog niet helemaal maar door dit traject wat ik heb gevolgd weet ik hoe ik het moet doen, niet alleen voor de afgelopen 3 maanden maar ook voor de toekomst verder!
Ik zou dit aanbevelen aan iedereen. Doordat het plan op maat gemaakt is, kan het voor iedereen werken. Veel mensen denken waarschijnlijk dat je ‘niks mag hebben’ maar dat is juist absoluut niet zo! Je kan zoveel eten en zoveel variëren dat je het ook vol houd! Dus niet alleen voor mensen die Willem afvallen qua sporten zou ik het aanbevelen, maar ook voor mensen die moeite hebben met een goed ritme qua eten en wat ze moeten eten zou ik het aanbevelen!
Verder ben ik gewoon blij dat ik de stap heb genomen om dit traject aan te gaan! Ik kon elke keer appen en ook al was het maar iets kleins, kreeg overal hulp en wat belangrijk is uitleg bij over hoe en wat! -- Petra

Voordat ik bij Bernice begon, sportte ik al regelmatig en at ik voor mijn gevoel ook gezond.  Maar ik maakte niet de progressie wat ik graag wilde, en deed dus iets niet goed.  Lang zitten twijfelen of ik het Bodify traject wel wilde ingaan. Extra kennis is nooit weg, dus toch de stap genomen.

Qua eten was het in het begin nog een beetje zoekende voor mij, maar de MyFitnessPal app, heeft mij heel goed geholpen om mij aan mijn voedingsplan te houden en Bernice heeft mij genoeg variaties gegeven om met voeding te spelen.
Ook heb ik meer inzicht gekregen over de krachttraining en met behulp van de Bodify-app kon ik al mijn trainingen makkelijk bijhouden. 
Ten aller tijde kon ik met vragen over voeding e/o training bij Bernice terecht.

 

Ik twijfelde over het feit dat ik misschien de krachttraining niet leuk zou vinden en dat ik problemen zou ondervinden met het snappen en het goed uitvoeren van de oefeningen. 
Maar ik wilde fit worden voor de dogsurvival dus ik ben ervoor gegaan! 

Ik ben heel tevreden over Bodification, er is veel relevante informatie die je goed op weg helpt (de app is ook duidelijk). Daarnaast is Bernice toegankelijk in contact, ik voelde geen drempel, ook werden vragen snel en adequaat beantwoord.De “stok achter de deur” is voor mij erg prettig.

Ik heb er veel geleerd en kan de informatie blijven gebruiken als naslag werk. 

Met name aan mensen die van zichzelf een drive hebben om met sport, voeding en levensstijl bezig te zijn.

Het is leuk om te zien hoe jij met sport en training bezig bent en wat dan het resultaat kan zijn. 

De oprecht gevoelde interesse in diegene die je begeleid komt goed over, is erg prettig. -- Marielle

25-3-2019

 

Aangezien mijn doel is sterker worden en meer spiermassa opbouwen dacht ik "daar ben ik vast te oud voor". 
De ervaring met de Bodification is een hele andere aanpak dan ik zeg maar gewend was.
Makkelijker en met meer resultaat.
Het is voor idereen die wil leren hoe het 'echt' moet qua eten ipv rare crashdieëten of 'appeldagen'. En zeker ook dames van mijn leeftijd om te laten zien dat je nog wel 'goed in je vel' kunt zitten voor degenen die de aftakeling niet zomaar zijn gang willen laten gaan haha.
Ohja en door Bernice heb ik gezien hoe belangrijk het totaalplaatje is. Niet alleen eten en trainen. Maar je hele mindset en vooral ook slaap! Niet krampachtig doen als het minder gaat, maar cool blijven 😉  -- Natalie

21-11-2018

 

Toen ik begon aan het traject had ik nooit verwacht dat ik na iets meer dan een half jaar met zoveel zelfvertrouwen op het podium zou staan in een bikini. Ik denk dat ik nog blijer ben met de kennis die ik heb opgedaan tijdens het traject. 

Het is een aanrader voor iedereen die zich een beetje verdwaalt voelt in alle informatie over voeding en training.

Bernice geeft je de juiste handvatten, adviezen en begeleiding om je doel te bereiken!

 

Je merkt echt dat Bernice met super veel energie, passie en plezier vrouwen helpt om hun doelen te behalen.
De wedstrijd begeleiding was echt heel fijn, Bernice heeft natuurlijk zelf wedstrijdervaring en kon daardoor handige tips geven om de prep aangenamer te maken! 

Ook gaf Bernice ruim van te voren aan wat mij te wachten stond, hoe een wedstrijd dag er uit ziet en wat je allemaal moet regelen! 

Kortom, ik heb veel geleerd over voeding en training en ben een ervaring rijker! -- Anita

16-11-2018

Ik ben altijd vrij sportief geweest. Hardlopen, groepslessen, bootcamps, het kon niet op. Ik vond alles leuk. Toen ik een aantal jaren geleden krachttraining ontdekte was ik meteen verkocht. Ik trainde iedere dag maar mijn voeding was een ramp. Ik probeerde van alles maar het leverde nooit het gewenste resultaat op. Tot ik op een punt kwam dat ik geen plezier meer had in mijn trainingen. Ik zocht naar balans, nieuwe inzichten en weer plezier hebben in training en voeding. Dit was het punt dat ik besloot Bernice te benaderen en voor het Bodification traject te gaan. Wat ben ik blij dat ik die keuze gemaakt heb! Bernice is zoveel meer dan een “dieetist” of “personal trainer”. Met haar bak aan ervaring en luisterend oor weet ze een compleet plan voor een totale leefstijlverandering op te stellen. Een plan waar je niet alleen tijdens het traject, maar je hele leven iets aan hebt. Naast een, voor mij compleet, nieuwe manier van trainen en een heel goed vol te houden (flexibel) voedingsschema geeft Bernice haar advies over bijvoorbeeld supplementen, slapen, rust en variatie in voeding. 

Ik ben super tevreden met het behaalde resultaat. Mijn doelen zijn meer dan behaald. Bernice heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven waar ik zelf NOOIT op zou zijn gekomen. De balans in alles is zoveel beter geworden. En het belangrijkste... ik zit weer lekker in mijn vel! Twijfel je nog? Niet doen! Ik kan Bodify aan iedereen aanbevelen! -- Masha

3-10-2018
Ik had totaal geen twijfels om aan de Bodification te starten!
Toen ik hoorde dat ik 4x pdag ging eten en heel anders moest gaan trainen wel...
De eerste week was zwaar, daarna niet meer ging het al veel beter! Ik trainde al 16 jaar op dezelfde manier, had last van eetbuien en had moeite met mijn motivatie! En nu.. in 3 maanden ben ik gewoon 10 kilo kwijt! 

Door een juiste manier van trainen en nu ik weet wat ik moet eten (en ook leer af te wisselen in mijn voeding) heb ik mijzelf goed onder controle! 
Inmiddels ben ik 10 kilo kwijt dus ik ben heel tevreden over mijn resultaat! Ik ben ook gemotiveerd om zelfstandig verder te gaan. Voor mij was het een eindje rijden (1.5uur) naar Bernice toe maar ik heb er geen moment spijt van gehad, alles voor het goede doel ;)

Ik ga in ieder geval door met wat ik doe, en wie weet ga ik in 2019 wel weer het podium op, net zoals in 2003! -- Kim

 

24-9-2018

De beginperiode was het voor mij echt een verandering van mijn levensstijl. Etiketten lezen, al mijn eten invoeren en mezelf motiveren om te gaan fitnessen, nieuw voor mij! 

Verder in het project ging het steeds beter en ik begon er plezier in te krijgen om zo veel met het verbeteren van mijn lichaam bezig te zijn. Ik merkte dat mijn energielevel verhoogde door het vele sporten en het gezonde eten. Zo goed als elke dag ben ik in de sportschool en ook na een avondje stappen probeer ik de draad weer direct op te pakken door lekker te gaan sporten en gezond te eten en drinken. 
Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen om het Bodifcation-traject in te gaan. Ik veel geleerd en ik kan na deze maanden vooruit met dat wat ik geleerd heb. Ik heb genoeg handvatten om verder te gaan in het proces om de beste / gezondste versie van mezelf te worden. Ik merk ook dat ik van de krachttraining sterker ben geworden en dit geeft me een zelfverzekerd gevoel, zeker een goede toevoeging! De Bodification is aan iedereen aan te raden die aan zijn/haar lichaam wil werken, spierkracht op wil bouwen. Vooral vind ik het aan te raden als je net als mij niet genoeg kennis hebt van de fitnesswereld. Dat je wel wil, maar eigenlijk een beetje staat te kijken, wat zal ik nu voor oefening gaan doen? Bij al je vragen over een oefening kan je bij Bernice terecht, daarnaast kan je met de super handige app je training makkelijk zien en bijhouden. 
Ik merk dat ik nu veel bewuster ben van wat ik eet, welke momenten ik eet, hoe mijn lichaam werkt en hoe ik mijn trainingen kan indelen. Ik ben nog niet waar ik zijn wil, dus zal hier zeker mee doorgaan.
Super bedankt Bernice, voor al jou steun en motivering! Je bent een motiverende, eerlijke en fijne coach! -- Minke

 

 

18-9-2018

"Voordat ik begon met dit traject sportte ik al regelmatig en at ik gezond. Maar ik vond dat ik te weinig progressie maakte en het lukte me niet om mijn doelen te behalen. Ik heb lang getwijfeld om dit traject te gaan volgen.

Heb ik dit echt nodig? Wat brengt het mij? Houd ik het vol?

Maar ik wilde vooral ervaren wat het met mijn lichaam zal doen en vooral een stukje extra kennis opdoen op het gebied van voeding en training. Bernice heeft mij dat gegeven. Ik heb veel geleerd over voeding en het balans hierin. Dat je na een training juist je lichaam moet aanvullen met de juiste voedingstoffen.

Ik ben mezelf ook tegen gekomen. Ik wilde zo graag mijn doelen halen dat ik vergat om naar mijn lichaam te luisteren.

Ik ben blij met mijn resultaat! Mijn vetpercentage is maar liefst met meer dan 7% gedaald. En zelfs mijn spiermassa is vergroot. Dit had ik van te voren niet gedacht! Bernice bedankt voor al je ervaring, tips en tricks! Top! :) 

Bernice nogmaals bedankt voor alles!" -- Elena

29-7-2018

"Al langere tijd volg ik Bernice en Bodify online, telkens met inspirerende motivatie. Ik ben nu voor een jaar of 2 actief aan het trainen met krachtsport maar haalde voor mijzelf niet de juiste resultaten, simpelweg omdat ik geen idee had welk schema goed voor mij zou zijn. Om dit een keer goed aan te pakken en mijn eigen kennis te vergroten heb ik contact gezocht met Bernice. 
Bernice is zeer benaderbaar, goed bereikbaar en deelt haar informatie op een hele prettige manier! Ze motiveert en inspireert op een leuke nuchtere wijze.
Mijn lichaam heeft een transformatie ondergaan waar ik erg tevreden over ben en naar eigen zeggen bikini-proof voor de zomer! Daarnaast heb ik meer inzicht gekregen over krachttraining en voeding!

Ik raad mensen aan naar Bernice te gaan als je meer uitdaging wilt halen dan je normale rondje in de sportschool, als je gemotiveerd bent leuk en actief te trainen!  

Ga in gesprek met Bernice, vraag haar wat ze kan betekenen voor je. Wellicht inspireert een informatieve kennismaking je, volg Bodify op de sociale kanalen!

20-7-2018
"Ik had ontzettend veel twijfels van te voren! Ik had al heel veel verschillende diëten gevolgd met teleurstellend resultaat. Dit zou het laatste zijn wat ik ging proberen en ging er zonder verwachting mee aan de slag.
Mijn eerste indruk was echt goed! Ik kon het eten goed volhouden, in het begin was het soms nog wat zoekende maar ik kon altijd appen als ik iets niet begreep. 
Ik heb het 6 weken traject gedaan, dus ik ben nog niet bij mijn einddoel maar ik ben onwijs blij met het resultaat tot nu toe! Het begin is er en dat dit mij al gelukt is, is echt al een overwinning opzich! 
Iedereen die nog aan het twijfelen is, niet doen want ook jij kan dit! Als het mij lukt kan iedereen het haha.
Ik ben heel blij dat ik de stap heb durven zetten en dat Bernice mij motivatie en doorzettingsvermogen heeft gegeven! 
Thanks!!!
-- Aldus Yvanka

14-6-2018

 “Kan ik dit wel? Wat als het voedingsschema tegen valt? Wat als ik het eten niet lust of het heel weinig is?” Van te voren had ik best veel twijfels. 

Maar mijn ervaringen met Bodification zijn super positief. Ik kon het goed volhouden, had geen hongergevoel. Tijdens mijn traject ben ik wel gewoon uiteten geweest en genoot ik hier extra van. Het is echt een verandering van leefstijl. 
Met mijn resultaten ben ik heel tevreden, met een begin gewicht van 74,6 kilo en na 12 weken 63,5 kilo, Ik had niet verwacht dat ik in 12 weken al zoveel kon bereiken. Zeker toen ik de voor en na foto’s zag kon ik het verschil goed zien. 

Ik zou Bodification  aanbevelen bij mensen die iets willen veranderen aan hun lichaam of een ander sportief doel hebben. Ben je gemotiveerd dan kan je je doelen zeker behalen. 

Ik zit door mijn traject nu een stuk beter in mijn vel. Ben veel minder moe en ben een stuk actiever. Het heeft mijn leefstijl positief veranderd. Bernice bedankt! -- Aldus Elles


6-6-2018

“ Ik twijfelde over het sporten, of ik er wel gemotiveerd genoeg voor zou zijn en of ik het ook daadwerkelijk vol zou blijven houden. Maar al snel ging ik van 3 keer in de week trainen naar 5/6 keer in de week! 

Het Bodification traject is echt boven verwachting, het voedingsplan is super! Ik mag redelijk veel eten en heb geen moment honger gehad! Ook is het trainingsplan erg duidelijk, Bernice heeft alles duidelijk uitgelegd want ik was nog niet eerder in de sportschool geweest!

 

Ik ben dan ook dik tevreden met wat ik in 12 weken heb bereikt! Voor mij is dit het begin van een gezonder en fitter leven!

Ik raad het traject aan, aan dames die zich niet prettig voelen in hun lichaam, ook al ben je niet te dik, je voelt je na deze 12 weken veel beter!

 

Kortom, ik ben superblij met het resultaat want dit is voor mij het begin van een gezonder en fitter lichaam en geest! “

 

— Aldus Cindy

 

 


 

28-12-2017" Van te voren dacht ik: ' Ga ik mijn doel wel halen? Red ik het wel met de trainen en zal ik niet teveel trek hebben tussendoor?;

Mijn ervaring was gelukkig dat ik het makkelijk kon volhouden, en gemotiveerd was om mijn doel te gaan halen!  De trainingen gingen goed en het dieet was supergoed vol te houden. Sommige dagen waren wat lastiger om mij aan mijn dieet te houden vooral in de weekenden was het lastig met vrienden of een etentje met collega's maar dan wist Bernice mij tips te geven om ook dit te doorstaan! 

Ik ben erg tevreden met het behaalde resultaat en ga ook zeker door met trainen en op mijn voeding letten. Ik kan de Bodification aan iedereen aanraden die wat “strakker” wil worden en diabeten met overgewicht.

De begeleiding was prima en ik voel dat er voldoende aandacht aan mij is besteed door mijn coach. Je kon haar op ieder moment mailen of appen en je krijgt altijd bericht terug.

 

-- Aldus Fabien


 

21-12 - "Ik twijfelde er in het begin vooral over of ik wel de tijd zou hebben om te gaan sporten en mijzelf 100% te kunnen inzetten voor iets wat eigenlijk je leven een beetje omgooit. Want dat is het wel, je veranderd je gehele eetpatroon en levensstijl. Daarbij werk ik full-time en heb ik twee paarden waar ik dagelijks naar toe ga om ze te trainen en te verzorgen. Doordat ik er niet tegen kan om dingen 'half' te doen was het dus de vraag, kan ik dit wel en wordt het niet te veel? Het blijkt dat niks teveel is zolang je het maar wilt, waar een wil is is een weg! 

 

 


Mijn ervaring was erg goed, voor Bernice was ik de 1e die zich wilde voorbereiden op een wedstrijd dus spannend was het wel. Maar ze is echt top en helpt je op alle vlakken die nodig zijn. Ik was/ben vooral heel blij met het voedingsschema dat ik had, dit maakte het wel een stuk makkelijker om het 'dieet' vol te blijven houden. Ik eet het nu nog steeds maar dan met een keer een extra-tje erbij. 

 

Ik ben tevreden met het resultaat. Voor de wedstrijd zelf was mijn lichaam denk ik nog niet 'droog' genoeg, maar ik ben blij met hoe ik eruit zag/ zie en ik ga blijven sporten, goed eten en uiteraard zo nu en dan genieten van een wat minder gezonde maaltijd ;-). 

 

Ik zou het traject aanraden aan meiden die twijfelen, want daar herken ik mijzelf in. Twijfel is volgens mij het grootste blok wat je tegen houdt om de stap te nemen. Maar geloof me, doe het! Er is volgens mij geen beter gevoel dan in de spiegel kijken en blij zijn met wat je ziet! 

 

 

Door deze ervaring ga ik zelfs het roer omgooien. Ik stop voor een groot deel met paardrijden en ben verslaafd geraakt aan de sportschool. En dat had ik echt nooit verwacht! Bernice, super bedankt voor alles! "


26-11 - Toen ik begon met het Bodification traject, deed ik dit omdat ik erg weinig afwist van voeding. Ik twijfelde eerst om het traject te gaan volgen omdat het me erg zwaar leek. Na het intake gesprek met Bernice was ik overtuigd en heb ik besloten te starten met het traject. Ik heb erg veel geleerd tijdens deze 3 maanden, vooral op het gebied van voeding. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik zelf niet goed wist hoe ik dit aan moest pakken. 

 

Ik ben erg blij dat ik het traject heb gevolgd, hierdoor heb ik een goede basis om verder te gaan! Wat ik ook zeker ga doen. Wanneer je echt een levensstijl verandering wil dan zit je bij Bodify helemaal goed! "

 5-9 - " Ondanks dat ik van tevoren twijfelde hoe mijn omgeving over me zou denken als ik serieus zou gaan sporten en niet meer mee zou snoepen, besloot ik toch mijn Bodification te starten. Gelukkig kwam ik er al gauw achter dat er alleen maar positief werd gereageerd!

 

Ik heb geleerd hoe ik lekker én veel kan eten, maar daarbij wel goede resultaten kan halen. Het trainingsschema op maat is erg fijn, vooral  omdat er ook met blessures rekening wordt gehouden.

 

 


Alhoewel het resultaat in mijn ogen nog beter kon, lag dat aan mijn privé situatie. Wel zijn er op een heel aantal fronten mijn ogen open gegaan dat je jezelf  meer op de eerste plek mag zetten. Door de verandering in m'n lichaam werd ik zekerder van mezelf en voelde ik me lekkerder in m'n vel!

 

 

Ik merk dat de Bodification me meer rust heeft gegevens, omdat ik nu precies weet wat ik moet eten en hoe het trainingsgedeelte werkt. Waar ik me eerst een kluns voelde in de sportschool, heb ik er nu plezier in! Ik heb erg veel aan het traject gehad en kan het aan iedereen aanraden die meer structuur en rust in z'n leven wil met een goed resultaat."


 

20-8 - "Voor mij was dit de 2e keer dat ik een Bodification traject ben gestart. Na de vorige keer ben ik door blijven gaan met trainen, maar ik merkte dat langzaam de motivatie verdween, ik miste een doel.

 

Na een gesprek met Bernice besloot ik om nog eens bij haar te starten. Het globale plan en de visie van Bodify waren hetzelfde maar toch was dit niet te vergelijken met de eerste keer. Ik leerde op een nieuwe manier trainen waardoor ik elke training gepusht werd om op te bouwen in gewicht of reps. Hierdoor sloot ik elke training met een voldaan en sterker gevoel af, dit proces motiveerde mij ontzettend!

 


 

Naast het sterker worden heb ik mentaal ook stappen gemaakt. Ik beschouw het veel meer als een manier van leven die ik prettig vind, in plaats van moeten trainen – gezond moeten eten. Eerder kon ik mezelf enorm schuldig voelen als ik alcohol had gedronken of ‘fout’ gegeten had. Nu kan ik dat accepteren en er bewust mee omgaan waardoor ik zelf ook een stuk beter in m'n vel zit. Zo makkelijk als het nu klinkt, is het natuurlijk nooit, maar juist dat is het leerproces. Een manier vinden die voor jou in alle opzichten het beste voelt en je kunt volhouden.

 

 

Bernice is voor mij een coach die je begrijpt en altijd voor je klaar staat met advies waar je echt wat aan hebt. Ze geeft er alles voor zodat mensen het beste in zichzelf naar boven kunnen halen. Het is geen speciale oefening of een bepaald product, het gaat om de knop om zetten en doorpakken. Je moet het natuurlijk zelf doen maar het is zo fijn een coach te hebben die je eerlijk en met beide benen op de grond bijstaat. Bernice bedankt voor alles!"


24-8 - " Nadat ik al een aantal pogingen gedaan had om zelf af te vallen en dit wederom weer eens niet lukte, viel mijn oog op Bodify. 

 

Na wat mail contact met Bernice en een intake werd er een prima op maat gemaakt plan voor mij ontworpen.

Bodify wist goed in te spelen op de onregelmatige diensten die ik heb voor mijn werk en heeft daar mijn voeding en training schema op aangepast.

 

Van niet of nauwelijks sporten naar 3-4 keer in de week sporten veranderde mijn lichaam al snel. Door het sporten voelde ik me lekker in mijn lijf en de kilo's gingen af. 

 


Verder was mijn coach altijd bereikbaar als ik vragen had of als ik even een "down" moment had. Ook de motivatie die Bernice naar me over bracht motiveerde me om door te gaan. Heel wat downs gehad maar wederom veel ups en met een goede begeleiding al die downs weten te doorstaan. Het was niet altijd makkelijk maar Bodify hielp mij er door heen.

 

Bodify staat voor kwaliteit en in wat voor situatie je ook verkeert, ze vinden altijd een oplossing. Motivatie gaat gepaard met succes, als je resultaat ziet ga je door en werkt het als een verslaving.

 

 

Mijn Bodifcation bij Bernice zit erop. Daarbij heb ik genoeg basis gelegd om zelf verder te gaan."


 

20-8 - "Ik was al 2 jaar bezig met krachttraining omdat ik een slanker lichaam wou hebben, in deze jaren heb ik wel mijn best gedaan maar ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik deed.

 

 

Ik probeerde zo gezond (weinig) mogelijk te eten en zoveel mogelijk te sporten, jammer genoeg werkte dit op deze manier niet echt voor mij wat eigenlijk te verwachten is.

Voor mijn verjaardag mocht ik aan het Bodify-traject beginnen, in deze 3 maanden heb ik zó veel geleerd op het gebied van voeding, trainen maar ook rust en dat niet alles per see moet. 

 

De tijd ging zo snel! Het was enorm leuk om te doen en ik ga ook zeker door met wat ik hier allemaal heb geleerd. Als je er echt serieus voor wilt gaan dan is Bodify de beste optie! :) " 

30-7 - "3 maanden geleden begon voor mij het Bodify avontuur bij Bernice. Voorheen was ik al gemiddeld 3 dagen  per week in de sportschool te vinden, maar behaalde weinig resultaat. Ik deed eigenlijk maar wat. Bernice gaf mij de mogelijkheid om hier iets aan te doen!

 

In deze 3 maanden volgde ik de training- en voedingsschema's, waardoor ik mijn lichaam beter heb leren kennen en een beter besef heb gekregen van het effect van je voeding. 

 

Ondanks mijn lichamelijke klachten  heb ik een uitstekend  resultaat weten te behalen! Dames, twijfel niet langer en ga aan de slag! :)"30-7 - Met niet alleen een onregelmatige leefstijl met onder andere nachtdiensten, maar ook nog verschillende Obstacle Runs in de planning, beloofde Melissa's doel een goede uitdaging te zijn.

 

12 Weken verder is gebleken dat met de juiste aanpak enorm veel mogelijk is. Melissa is niet alleen ruim 4 kg gedaald in vetmassa, maar heeft ook nog eens meer dan 1,5 kg spiermassa opgebouwd! En dat allemaal terwijl andere sporten ook nog beoefend werden!

  20-7 - Na meerdere diëten geprobeerd te hebben, heb ik nooit het resultaat bereikt dat ik wilde bereiken. De eerste weken van het dieet was ik gemotiveerd, totdat het gewenste resultaat uitbleef. Ik verloor gewicht, maar was niet tevreden over mijn lichaam.

 

Op facebook zag ik Bodify voorbij komen, waarna ik contact opgenomen heb met Bernice. Ik wilde graag spiermassa opbouwen, maar was onwetend over hoe je daarbij moet eten en trainen. Uiteindelijk heb ik de beslissing genomen om een traject te starten bij Bodify.

 

Als ik erop terugkijk, ben ik heel blij dat ik dit gedaan heb. Eindelijk heb ik de informatie die ik nodig heb om mijn doel te behalen. Tijdens het traject van 3 maanden, heb ik de juiste informatie gekregen om dit nu zelf voort te kunnen zetten. Ik raad het iedereen aan! Bedankt Bernice!"

 

 

  

27-5 - Sporten doe ik al langere tijd, maar door een blessure in 2015 kon ik de draad niet oppakken zoals ik gewend was van mezelf. Door mijn onregelmatig leven/werk, gezin, opleiding was de drive voor sporten weg. 

 

 

 Daar is nu weer verandering in gekomen. Mijn energie is terug en met de juiste begeleiding en voeding heb ik mijn drive weer terug in het sporten. En nog mooier met progressie nu!!

Met een voedingsschema en trainingsschema voor mij op maat gemaakt, ging ik aan de slag! En 12 weken later met dit als resultaat!

 


Bernice hield rekening met alle factoren, mijn onregelmatige leven / blessures etc. Hierdoor was het prima te doen en vooral leuk en leerzaam!! Een aanrader!!

 

Mijn dank is dan ook groot, met deze inzichten /  schema’s kan ik verder met lekker sporten en mezelf fit voelen.

 

Bernice, bodify bedankt voor alles!!"


 19-5 - " Het heeft me wat tijd gekost voordat ik de beslissing nam om met de Bodification te starten, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb!

 

Ik woog veel te veel, had weinig energie en kon mezelf moeilijk motiveren om te sporten, en dat terwijl ik aan het afstuderen was. Ik wilde voor mezelf zowel afvallen als meer energie krijgen. Mijn doel was 26 kilo afvallen in 6 maanden. Ook wilde ik gewoon weer happy zijn in mijn eigen lichaam. Coach Bernice heeft me hierbij geweldig geholpen.

  


Ik kreeg een voedingsplan en een trainingsschema en met haar professionele, zorgzame en toch strenge aanpak ben ik nu helemaal happy in mijn eigen lichaam. Ik ben in ruim 3 maanden al 17 kilo kwijt en ik voel me fitter dan ooit. 

 

 

Ik zou iedereen Bodify aanraden en alhoewel ik het traject ‘slechts’ 3 maanden heb gevolgd, heb ik geleerd ritme en structuur aan te brengen in mijn eten en sporten. Iets waarmee ik jaren vooruit kan! Bernice, bedankt! "


 

15-4 - Met behulp van Bodify eindelijk een keer écht resultaat behaald! Ik trainde al langere tijd, helaas met weinig progressie.

 

Dankzij Bodify veel inzicht gekregen in hoe een goed voedingsschema (op maat!) eruit ziet, hoe je hiermee kunt variëren en hoe je het maximale resultaat uit je trainingen kunt halen. Ik ben er tijdens dit traject achter gekomen dat ik daarvoor eigenlijk altijd maar wat deed!

 

Bodify speelt goed in op bekende knelpunten en biedt hiervoor nuttige handvaten. Super blij met het resultaat! "

  

14-4 - "In september heb ik een “ongelukje” gehad waarbij mijn voorste kruisband volledig was afgescheurd.

 

Ik wilde geen operatie en dus moesten mijn beenspieren sterker gemaakt worden om het te compenseren. Daarnaast was ik zelfstandig al 25 kilo afgevallen maar wilde nu wel graag wat strakker worden.… Dus als ik dan toch aan de gewichten moest voor mijn knie….dan gelijk maar de rest van het lichaam ook meepakken!  

 


Ik heb contact gezocht met Bernice en gevraagd of ze mij hiermee wilde helpen. De trainingen waren erg leuk om te doen en ze appte regelmatig hoe het met mijn knie ging en zo nodig werden de oefeningen aangepast.

 

De voedingsschema’s vond ik het lastigste van alles maar heb er inmiddels mijn weg in gevonden. Ik heb de afgelopen maanden enorm veel geleerd van haar op gebied van voeding en sport en de gezamenlijke trainingen waren echt top! 

 

Dit is een hele mooie manier van leven die ik voort kan zetten waardoor mijn vetpercentage hopelijk nog verder zakt en ik met steeds meer trots naar mijn eigen lichaam kan kijken."


 

 

31-3 - "Altijd sportief geweest, maar door de verbouwing van het huis heb ik het sporten even op een laag pitje gezet. Na de verbouwing toch besloten om de draad weer op te pakken en aan mezelf te werken.. ik vond het verschrikkelijk hoe ik eruit zag en wilde weer fitter en strakker worden! In het verleden heb ik al enkele pogingen gedaan om (met mijn trage schildklier) mijn vetpercentage te verlagen.. maar nooit met een zichtbaar resultaat. 

 


Na de intake en ongeveer een maand later stond de eerste meting op de planning! Een super nette meting waar ik alleen van had durven dromen! Het vetpercentage was netjes gedaald en mijn spiermassa was zelf iets toegenomen, dit was mij nog niet eerder gelukt! Na de eerste meting was ik helemaal overtuigd en het motiveerde me enorm om verder te gaan. Het traject verliep helaas niet altijd vlekkeloos. Zo heb ik ook weken gekend waarin de griep, vermoeidheid en allerlei andere kwaaltjes de kop opstaken. Bernice heeft mij in die periodes de begeleiding gegeven die ik op dat moment nodig had. Zo zocht ze dingen uit omtrent de problemen met de schildklier en welke voedingssupplementen mij eventueel konden helpen. Daarnaast heeft ze altijd interesse getoond wat betreft mijn gezondheid. In deze mindere periode heeft ze er dan ook voor gezorgd dat ik mijn motivatie niet ben verloren en dat ik keer op keer ben doorgegaan! Door het traject heb ik een super net resultaat behaald."


12-12-16 - "Persoonlijk, op maat gemaakt en toegankelijk zijn zeker 3 kernwoorden die voor mij golden de afgelopen 3 maanden. Mijn doel was om wat strakker te worden. Duidelijke schema's en ondersteuning vanuit Bernice gaven mij veel motivatie om er voor te gaan. Soms was het niet altijd makkelijk om aan het eetschema te houden maar de metingen om de 3 weken hielden mij scherp en kon ik de knelpunten bespreken waar ik tegenaan liep. Erg bedankt voor de begeleiding en ik ga gewoon verder met de basis die Bernice mij heeft gegeven!"

 

 20-09-16 - "Dankzij Bodify heb ik het plezier in het trainen terug gekregen en zit ik een stuk beter in m'n vel! Ik was altijd wel sportief, maar doordat resultaten uitbleven verloor ik m'n motivatie en sukkelde ik maar weer wat aan.

 

Na een uitgebreid gesprek met Bernice kreeg ik m'n persoonlijke voedings en trainingsschema. Wat een expertise! Door mijn werk ben ik vaker in aanraking gekomen met diverse PT'ers maar Bodify steekt er echt met kop en schouders boven uit.

 

De begeleiding is  laagdrempelig en ze doen er alles aan om jou het meest uit jezelf te laten halen! Al met al is het een enorm leerzaam traject geweest, ik heb zowel mentaal als fysiek veel over mezelf geleerd en alle tools gekregen om lekker door te gaan! Bernice & Mathias bedankt, jullie zijn 2 toppers die ik bij iedereen aan kan bevelen!"