OVER Bodify.

Bodify is een high-end transformatie & personal training bedrijf, ook gericht op dames die zelf wedstrijden willen gaan doen.

Bernice is de oprichtster van Bodify en zij deelt graag haar kennis en kwaliteiten om iedere doelstelling realiteit te laten worden! 

Bernice neemt geen genoegen met minder en streeft dan ook naar het behalen van de beste resultaten. 

De coaching bestaat uit de belangrijke pijlers: training, voeding, rust, lifestyle, gedragsverandering en mindset. De juiste mindset samen met de juiste kennis staan garant voor lange termijn resultaat. 


Sport is in Bernice haar hele leven al de rode draad geweest. Naast talloze sporten beoefend te hebben heeft Bernice een ijzeren discipline en doorzettingsvermogen opgedaan als sergeant bij de Landmacht.

Door daarnaast ruim 10 jaar op nationaal en Europees niveau aan motorracen te hebben gedaan weet Bernice als geen ander wat het betekent om lef te tonen en 100% voor een doel te gaan.

 

Na deze avonturen heeft Bernice haar passie in krachttraining gevonden, met als ultieme doel zelf het wedstrijdpodium te betreden. Inmiddels is ze Nederlands kampioen Bodyfitness en heeft ze internationaal de Olympia amateur gewonnen!

Deze passie heeft het tot haar doel gemaakt om dit op anderen over te brengen.

 

Bernice is een gedreven en gemotiveerd persoon, dit in gecombineerd met haar passie voor de sport weet ze iedereen te motiveren om haar doel te behalen!

Door middel van kennis en een ongekende inzet maakt zij het onderscheid tussen middelmatigheid en uitmuntende resultaten.