OVER ONS.

 

Bodify  biedt een uniek totaalconcept aan in de Achterhoek  

 

Bodify onderscheidt zich van de rest: Bij ons krijg je geen 10-rittenkaart. Bij ons krijg je geen achterhaald voedingsadvies. Bij ons wordt niet verwacht dat je zelf je voeding maar uitzoekt. Bij ons hoef je geen ongemakkelijke, ineffectieve oefeningen te doen.

 

"Bodify streeft alleen naar het beste resultaat en werkt daarom alleen met mensen die er net als wij 100% voor gaan"

 

Bodify is een high-end transformatie & personal training bedrijf. Bernice en Mathias zijn de oprichters van Bodify en combineren hun kennis en kwaliteiten om de Bodify Succesformule in de markt te zetten. Wij nemen geen genoegen met minder en streven naar het behalen van de beste resultaten. Onze coaching bestaat uit de belangrijke pijlers: training, voeding, rust, lifestyle, gedragsverandering en mindset. De juiste mindset samen met de juiste kennis staan garant voor lange termijn resultaat. 


Sport is in Bernice haar hele leven al de rode draad geweest. Naast talloze sporten beoefend te hebben heeft Bernice een ijzeren discipline en doorzettingsvermogen opgedaan als sergeant bij de Landmacht.

Door daarnaast ruim 10 jaar op nationaal en Europees niveau aan motorracen te hebben gedaan weet Bernice als geen ander wat het betekent om lef te tonen en 100% voor een doel te gaan.

 

Na deze avonturen heeft Bernice haar passie in krachttraining gevonden, met als ultieme doel zelf het wedstrijdpodium te betreden. Inmiddels is ze Nederlands kampioen Bodyfitness en heeft ze internationaal de Olympia amateur gewonnen!

Deze passie heeft het tot haar doel gemaakt om dit op anderen over te brengen.

 

Bernice is een gedreven en gemotiveerd persoon en zoekt altijd spanning en uitdaging. Door middel van kennis en een ongekende inzet maakt zij het onderscheid tussen middelmatigheid en uitmuntende resultaten.

Na zelf jarenlang overgewicht te hebben gehad besloot Mathias dat het tijd was voor een serieuze verandering. Dit heeft gezorgd voor een complete transformatie, van iemand die ongezond was en niet tevreden was met zijn uiterlijk, tot iemand wiens grootste passie krachttraining, gezonde voeding en een sportieve leefstijl is.

 

Al jarenlang verdiept Mathias zich in alle mogelijke vormen om spiermassa op te bouwen, vet te verliezen en sportprestaties te verbeteren, met gezondheid altijd in het achterhoofd. Deze pijlers hangen samen om het lichaam te bouwen dat je écht wil. 

 

Mathias is een serieus, gedisciplineerd, leergierig en sociaal persoon.

Door middel van de best mogelijke aanpak in combinatie met iemands persoonlijke voorkeuren en omstandigheden wordt ieder doel tot werkelijkheid gebracht. Hij is hierin erg gedreven en weet mensen te overtuigen en te motiveren.