De afstand naar Bodify is voor jou te groot? Je hebt geen tijd om de metingen bij ons uit te laten voeren? Jij geeft de voorkeur aan zelfstandig alles uitvoeren met begeleiding op de achtergrond? Dan is de Online Bodification preciés waar jij naar op zoek bent!

 

De Online Bodification biedt exact dezelfde succesformule als de 'normale'-Bodification, alleen dan zonder fysieke contactmomenten! Startend met een uitgebreide digitale intake wordt jij van begin tot eind naar je doel geholpen, of dat nou is om kilo's af te vallen, keiharde spiermassa op te bouwen, verbluffende prestaties neer te zetten of simpelweg terugkeren naar een fit en gezond lichaam! Jouw Bodification groeit mee met je resultaat op basis van de metingen die je zelf uitvoert!

 

Natuurlijk profiteer jij ook van de extra's: Je wordt onderdeel van Team Bodify waarin jij extra tips en motivatie krijgt over voeding, training, lifestyle en de uitvoering van je plan. Wanneer dit voor jou een optie is, ben je natuurlijk welkom bij de techniektrainingen exclusief voor Team Bodify!

 

Ben jij klaar voor gruwelijk resultaat? 

 

Een Bodification is een volledig op de persoon afgestemd traject en is daarom geschikt voor allerlei verschillende doelen: 

  • Wil jij eindelijk van je overgewicht af en je weer gezond en fit voelen?
  • Wil jij je training en voeding naar het volgende level tillen en eindelijk het maximale uit je potentieel halen?
  • Misschien streef je er wel naar om aan een bodybuilding wedstrijd deel te nemen en wil je hiervoor je beste shape ooit behalen?
  • Wil jij ultieme fysieke prestaties neer gaan zetten?

 

"Wat je doel ook is, met een Bodification wordt dit doel werkelijkheid!"

 

Bodify gelooft niet in een halve aanpak, de resultaten die je kunt verwachten zijn spectaculair! Samen met jouw Bodify coach wordt vanaf dag één intensief en op maat gewerkt aan het bereiken van jouw doel, in de kortst mogelijke tijd! Met een uitgebreide intake wordt jij als persoon volledig doorgelicht en kan een plan worden gemaakt dat perfect aansluit op jouw persoonlijke situatie. Het maakt niet uit hoe deze situatie eruit ziet, Bodify zorgt ervoor dat de best mogelijke situatie wordt gecreeërd om jouw doel effectief en efficiënt te bereiken. Samen met je transformatiecoach bepaal je hoe jouw Bodification vormgegeven wordt, hoe lang deze duurt en hoe intensief deze is. Op basis van jouw huidige situatie, jouw omstandigheden en persoonlijke voorkeuren wordt een gepersonaliseerd plan gemaakt. Tijdens de Bodification wordt je intensief begeleid door jouw Bodify coach. 

 

De Bodify approach is geen korte termijn oplossing, wij streven ernaar om onze cliënten lange-termijn resultaten te geven. Daarom bevat ieder plan middelen om jouw behaalde resultaat vast te houden... en te verbeteren!

Wat kun je nou verwachten van een Bodification?