Als het aankomt op fitness en krachttraining is plotseling iedereen een expert. Jij wil graag je doelen behalen en besluit rond te vragen bij vrienden, familie, bekenden of mensen in de sportschool en komt tot de conclusie dat iedereen wat anders roept en elkaar tegenspreekt. Van alles wat je te horen krijgt wil je wel iets proberen, met als eindresultaat  dat er weinig tot niks veranderd en je eigenlijk nog verder van huis bent...

 

Dit is een veel voorkomend probleem bij beginnende sporters, maar aan de andere kant heb je de semi-gevorderde sporter: iemand met enkele jaren ervaring met krachttraining, iemand die een goede (basis)kennis heeft over voeding, iemand waaraan je duidelijk kunt zien dat hij traint, maar toch met het probleem zit dat hij niet voorbij dit stadium komt. Je hebt dit stadium bereikt en bent erg trots op waar je bent gekomen, maar toch lukt het je maar niet om hier voorbij te komen, of je nou vet wil verliezen of spiermassa op wil bouwen, met als resultaat dat je zowel in de sportschool als met progressiemetingen stil blijft staan...

 

Het probleem bij deze en nog veel meer situaties is dat advies en informatie wordt gezien als universeel, ongeacht de persoon, de training status, iemands lichaamsbouw en voorkeuren, wordt altijd maar hetzelfde advies gegeven. Dit is een fundamentele fout en Bodify is zich hier maar al te goed van bewust. Iedereen heeft een aanpak nodig die bij hem past, om écht resultaat te krijgen.

 

Ben jij klaar voor gruwelijk resultaat? 

 

Een Bodification is een volledig op de persoon afgestemd traject en is daarom geschikt voor allerlei verschillende doelen: 

  • Wil jij eindelijk van je overgewicht af en je weer gezond en fit voelen?
  • Wil jij je training en voeding naar het volgende level tillen en eindelijk het maximale uit je potentieel halen?
  • Misschien streef je er wel naar om aan een bodybuilding wedstrijd deel te nemen en wil je hiervoor je beste shape ooit behalen?
  • Wil jij ultieme fysieke prestaties neer gaan zetten?

 

"Wat je doel ook is, met een Bodification wordt dit doel werkelijkheid!"

 

 

 

Bodify gelooft niet in een halve aanpak, de resultaten die je kunt verwachten zijn spectaculair! Samen met jouw Bodify coach wordt vanaf dag één intensief en op maat gewerkt aan het bereiken van jouw doel, in de kortst mogelijke tijd! Met een uitgebreide intake wordt jij als persoon volledig doorgelicht en kan een plan worden gemaakt dat perfect aansluit op jouw persoonlijke situatie. Het maakt niet uit hoe deze situatie eruit ziet, Bodify zorgt ervoor dat de best mogelijke situatie wordt gecreeërd om jouw doel effectief en efficiënt te bereiken. Samen met je transformatiecoach bepaal je hoe jouw Bodification vormgegeven wordt, hoe lang deze duurt en hoe intensief deze is. Op basis van jouw huidige situatie, jouw omstandigheden en persoonlijke voorkeuren wordt een gepersonaliseerd plan gemaakt. Tijdens de Bodification wordt je intensief begeleid door jouw Bodify coach. 


 

De Bodify approach is geen korte termijn oplossing, wij streven ernaar om onze cliënten lange-termijn resultaten te geven. Daarom bevat ieder plan middelen om jouw behaalde resultaat vast te houden... en te verbeteren!

Wat kun je nou verwachten van een Bodification?