Als het aankomt op afvallen en het opbouwen van spiermassa denken veel vrouwen dat ze gelijk een man worden zodra ze met krachttraining beginnen. Wat je nog te vaak ziet is dat vrouwen eerder geneigd zijn om cardio te gaan doen, omdat ze denken dat dit dé manier is om af te vallen, of omdat ze geen idee hebben wat ze in het krachthonk moeten doen aan oefeningen! 

 

Aan de andere kant hoor je vaak het advies dat vrouwen net zo moeten eten en trainen als het mannelijke geslacht..... 

  

.....Om met de deur in huis te vallen: Dit is Bullshit!

 

Het bovenstaande advies hoor je maar al te vaak, maar dit is puur doordat mensen onwetend zijn en zich niet voldoende hebben verdiept in het vrouwelijke geslacht. Natuurlijk bouw je als vrouw niet snel evenveel spiermassa op als een man, maar relatief  gezien kunnen vrouwen dit net zo goed, of misschien wel beter! Alleen is het hiervoor wel enorm belangrijk om exact te weten waarin vrouwen anders zijn dan mannen, om zo exact te bepalen wat nodig is om jouw doel te bereiken!

 

Om maar enkele voorbeelden te noemen:

* Vrouwen hebben een andere energiebehoefte dan mannen

* De spieropbouw van vrouwen is anders dan mannen, dus daarom moeten ze ook anders trainen!

* Vrouwen kunnen beter tegen spierschade dan mannen, wat weer invloed heeft op je trainingen

* Ondanks dat je als vrouw een goed resultaat wil bereiken, wil je wel vrouwelijk blijven 

 

Ben jij klaar voor gruwelijk resultaat? 

 

Een Bodification is een volledig op de persoon afgestemd traject en is daarom geschikt voor allerlei verschillende doelen: 

  • Wil jij eindelijk van je overgewicht af en je weer gezond en fit voelen?
  • Wil jij je training en voeding naar het volgende level tillen en eindelijk het maximale uit je potentieel halen?
  • Misschien streef je er wel naar om aan een bikini- of body fitness wedstrijd deel te nemen en wil je hiervoor je beste shape ooit behalen?
  • Wil jij ultieme fysieke prestaties neer gaan zetten?

 

"Wat je doel ook is, met een Bodification wordt dit doel werkelijkheid!"

 

 

 

Bodify gelooft niet in een halve aanpak, de resultaten die je kunt verwachten zijn spectaculair! Samen met jouw Bodify coach wordt vanaf dag één intensief en op maat gewerkt aan het bereiken van jouw doel, in de kortst mogelijke tijd! Met een uitgebreide intake wordt jij als persoon volledig doorgelicht en kan een plan worden gemaakt dat perfect aansluit op jouw persoonlijke situatie. Het maakt niet uit hoe deze situatie eruit ziet, Bodify zorgt ervoor dat de best mogelijke situatie wordt gecreeërd om jouw doel effectief en efficiënt te bereiken. Samen met je transformatiecoach bepaal je hoe jouw Bodification vormgegeven wordt, hoe lang deze duurt en hoe intensief deze is. Op basis van jouw huidige situatie, jouw omstandigheden en persoonlijke voorkeuren wordt een gepersonaliseerd plan gemaakt. Tijdens de Bodification wordt je intensief begeleid door jouw Bodify coach. 


 

De Bodify approach is geen korte termijn oplossing, wij streven ernaar om onze cliënten lange-termijn resultaten te geven. Daarom bevat ieder plan middelen om jouw behaalde resultaat vast te houden... en te verbeteren! 

Wat kun je nou verwachten van een Bodification?