B-talk: Bossbabes in the making

De afgelopen weken heb ik veel reacties ontvangen via Insta, Facebook maar ook van mensen in de sportschool over het feit dat ik voorlopig geen wedstrijden meer ga doen. Sommige mensen vinden dat ik er beter uitzie (bolle kop enzo) en vinden ook dat ik weer wat ‘meer’ kan hebben, in mijn prep kon ik nog wel eens last hebben van een kort lontje (#sorryforwhatIsaidwhenIwashungry).


Oke, been there, done that, ik wil mij namelijk meer gaan richten op mijn, of beter gezegd, ons bedrijf; Bodify. 

Next step!

Door het doen van de wedstrijden ben ik drukker geworden met het begeleiden van dames, ik weet niet goed of dit nou komt door het doen van de wedstrijden of puur omdat wij wat meer naamsbekendheid hebben gekregen door de toffe resultaten die we met onze klanten hebben bereikt. Het maakt ook niet uit HOE het komt, ik ben er blij mee.

Zoals ik al zei, ik wil graag dat Bodify gaat groeien, want ja DIT is het werk wat ik echt leuk vindt om te doen en omdat ik dames wil helpen naar een sportieve duurzame leefstijl.

 

In het verleden liep ik namelijk ook te stoeien met voeding, ik dacht namelijk altijd dat als je sport het wel goed zou komen met die ‘killerbody’ of die ‘sixpack’, maar nu weet ik wel beter. Maar toch weet ik dat er op dit moment heel veel dames zijn die hier ook mee worstelen, die geen idee hebben wat ze aan het doen zijn met hun voeding. Die wel naar de sportschool gaan en telkens maar hetzelfde rondje maken puur omdat ze niet weten hoe ze het moeten aanpakken. En dat vind ik jammer.

 

Jammer omdat het vergooide tijd is, ze er niks mee bereiken, en door slechte voeding (omdat ze niet beter weten) een verhoogde kans hebben op allerlei ziektes. De dames die bij mij onder begeleiding zijn, zijn allemaal eerst bij mij op gesprek geweest (wil je dit ook? Klik dan hier) om te zien of wij een ‘match’ zijn.

 

 

Maar Bernice, help je dan niet iedereen?

Nee ik help niet iedereen, want als mensen denken dat ik de ‘tover-pil’ of iets heb uitgevonden dan moet ik ze helaas teleurstellen. De dames moeten er wel wat voor doen, of beter gezegd ze moeten er 200% voor gaan!

Want stel je eens voor, je wilt graag afvallen maar door allerlei omstandigheden lukt het je maar steeds niet. Je hebt de boeken van Fayah, Sonja Bakker, etc op je boekenplank staan, je gaat geregeld sporten en toch lukt-het-je-niet!!

Wat zou er gebeuren als 1 miljoen zou krijgen als het je wel zou lukken? Wat zou je dan doen? En zou het je dan wel lukken?

 

Oke die miljoen krijg je niet als je een Bodification traject hebt voltooid, maar je hebt wel alle tools in handen om zelfstandig verder te kunnen gaan.
Ik wil namelijk van jullie allemaal bossbabes maken, zelfstandige sportieve ladies die je niks kan wijsmaken over voeding of training. Dat is mijn doel. En daar ga ik voor!

 

Vaak hoor ik van de dames tijdens hun traject dat ze het zo fijn vinden dat ik zo eerlijk ben. Ik vind dat de ‘normaalste’ zaak van de wereld, want ik snap ook heel goed dat dieeten (jaaa ik heb het zelf ook meegemaakt haha) soms heel moeilijk kan zijn en je soms niet altijd zin hebt om te gaan trainen.
Het is belangrijk om ups & downs te ervaren, daar leer je van. Sommige mensen denken dat het mij ook is komen aanwaaien, oooo Nederlands Kampioen dat doet ze even, en hoppa ook nog even internationaal winnen. Alsof het niks is. Maar gelukkig weten mensen die mij kennen wel beter… Just remember; if it was easy everyone did it!  

 

Denk jij na het lezen van dit verhaal, hé misschien moet ik toch eens met Bernice een vrijblijvend gesprek aangaan? Twijfel dan niet, ik bedoel, ik bijt niet en je wordt er niet dommer van. Stuur mij gewoon een berichtje en dan kunnen we bespreken wat ik voor jou kan doen. Aanmodderen is in iedergeval nooit een optie! Dus make up your mind!

 

Tot snel ;)

 

 

 

Greetz Bernice

Reactie schrijven

Commentaren: 0