ATLETENPAGINA BERNICE

NAAM

Bernice Sangers

GEBOREN

18/11/1985 te Hoogeveen

LENGTE

161 cm

WEDSTRIJDGEWICHT

57 kg

OFF SEASONGEWICHT

65 kg

KLASSE

Body Fitness tot 163 cm

COACH

Menno Henselmans

WEDSTRIJDEN

02/10/2016 - Enercup - 2e 

06/11/2016 - Iron Man & Iron Maiden - 4e 

24/04/2017 - NK Bodybuilding - 1e & Overall winnaar

11/06/2017 - Olympia Amateur Spain, Marbella, Spanje - 1e

AGENDA

 

 OVER BERNICE 

Bernice heeft in 2016 haar wedstrijddebuut gemaakt en met een 2e plaats op de Enercup was dit gelijk een knallend succes! Kort hierna heeft ze deelgenomen aan de Iron Man & Iron Maiden, waarmee ze zich gekwalificeerd heeft om deel te nemen aan het Nederlands Kampioenschap Bodybuilding in april 2017! Op 24 april heeft Bernice wederom indruk gemaakt, door een 1e plaats en de overall titel Bodyfitness mee naar huis te nemen op het NK, vervolgens heeft ze als kers op de taart ook nog de Olympia Amateur gewonnen! 

  

Houd deze pagina in de gaten om alle updates van Bernice in de gaten te houden!


INSTAGRAMSPONSORINGPREPTALK


B-Talk: Mijn progressie en de 6-Week Challenge!

 

De eerste weken van januari zijn voorbij gevlogen, voor mij in iedergeval ;) Er zijn een aantal dames gestart met hun Bodification-traject, we zijn aan het klussen in huis en daarnaast proberen we ook nog een sociaal leven te hebben! Mijn vraag aan jou is; "Hoe staat het met jouw goede voornemens, lukt het een beetje? Of heb je geen idee waar je precies moet beginnen?"

 

 

meer lezen

B-Talk: Een drukke leefstijl, sporten & diëten, hoe dan?!

Nu ik terug denk aan mijn wedstrijd periode, besef ik mij dat het best wel knap is hoe ik dit heb gedaan. Ik bedoel, 40 uur werken bij AB Oost, mijn eigen bedrijf runnen, 1,5uur per dag trainen (en ja ook nog eens cardio doen) en op een streng dieet zijn.

 

 

De mensen die hun doel helder voor ogen hebben, herkennen zich hier vast in, ze weten dat ze hun doel hoe dan ook gaan halen, linksom of rechtsom. Ik had maar 1 doel, en dat was mijn shape zodanig verbeteren zodat ik mijzelf hierover zou verbazen. Dat is gelukt, Nederlands kampioen en internationaal winnen doe je niet zomaar. Daar moet je wat voor doen, daar moet je keuzes voor maken en een goede mindset voor hebben. 

meer lezen 0 Berichten

B-Talk: Rehab, ziekenhuis en pepernoten!

Jeetje, het is zo lang geleden dat ik een blog heb geschreven dat ik zelf niet eens weet waar ik moet beginnen.
Laat ik beginnen met Mexico, ooo wat heb ik uitgekeken naar deze vakantie en wat was ik er ontzettend aan toe! Ik keek er vooral naar uit omdat ik het gevoel had dat ik even ‘gereset’ moest worden. Ik hoor je denken; "Gereset, waarom dan??" 

 

meer lezen

B-talk: Bossbabes in the making

De afgelopen weken heb ik veel reacties ontvangen via Insta, Facebook maar ook van mensen in de sportschool over het feit dat ik voorlopig geen wedstrijden meer ga doen. Sommige mensen vinden dat ik er beter uitzie (bolle kop enzo) en vinden ook dat ik weer wat ‘meer’ kan hebben, in mijn prep kon ik nog wel eens last hebben van een kort lontje (#sorryforwhatIsaidwhenIwashungry).


Oke, been there, done that, ik wil mij namelijk meer gaan richten op mijn, of beter gezegd, ons bedrijf; Bodify. 

meer lezen 0 Berichten

Preptalk - Shocking news!

Ik weet niet zo goed hoe ik deze prep moet starten zonder jullie te laten schrikken.

Maar ok… komt ie: Ik heb besloten om dit jaar geen wedstrijden meer te gaan doen.

Geen Arnold Classic, geen Ben Weider, geen Juliette GP en geen WK.

 

Ik hoor je denken; HUH? Hoezo?? Dat zal ik hieronder uitleggen.

 

meer lezen