B-talk: Roses are red, my BCAA is blue, let's make gains for 2

Yes daar ben ik weer met een B-talk! En damn, wat ben ik de afgelopen weken druk geweest, op een leuke manier dat gelukkig wel. De 6-week challenge is 4 februari van start gegaan met een gezamenlijke techniektraining met 8 super enthousiaste dames!


De eerste kilo’s zijn er al af, de motivatie is sky-high en iedereen is gebrand om z'n doel te halen. Daarnaast heb ik natuurlijk ook nog mijn vaste Bodification-toppers waarmee we wekelijks gruwelijk resultaat boeken! En yesss, ik heb nog steeds een wachtlijst… #sorry L

 

 

Ook heb ik de afgelopen week weer een aantal wedstrijd dames (Bodyfitness) geholpen met het poseren! Super leuk om te doen ook, zelf word ik gewoon erg enthousiast van het helpen, want in aanloop naar een wedstrijd word je toch altijd onzeker (mindfucks all over) en als ik ze dan een duwtje de goede richting in kan geven en krijg te horen dat ze het super vonden dan is mijn missie geslaagd!  

 

POSE LIKE A DIVA

Nu we het toch over poseren hebben, ik ga 10 maart een dagcursus ‘Poseren’ doen bij een fitnessfotograaf, ik leer dan alles over poseren, hoe je het beste kan staan, wat goede settings zijn en wat voor verschil het licht kan maken. Maar dat niet alleen!

 

 

Ook ga ik 17 februari, aanstaande zaterdag, een cursus fitness fotografie doen, dit is altijd al iets wat ik heel graag nog wilde doen, maar ik dacht altijd "ach, dat komt later wel een keer". Maar nu zag ik deze dag-cursus voorbij komen en het was precies wat ik zocht. Ik hoef namelijk echt niet alles te weten van fotografie, alleen dat stukje fitness fotografie vind ik belangrijk en interessant. Ik had bij het moment dat ik mijzelf inschreef voor de cursus nog helemaal geen camera, dus ik heb er 2 weken geleden gelijk eentje aangeschaft bij de Mediamarkt (met 21% korting wel net zo fijn). Het is een supergave Canon EOS 200D geworden, me happy J

 


Het is natuurlijk supergaaf om het behaalde resultaat van dames te kunnen vastleggen in de vorm van een fotoshoot. Het is dan ook echt iets om naartoe te werken.Natuurlijk is het ook gewoon gaaf om mijn knappe franse bullies op de foto te zetten en om mijn heerlijke maaltijden vast te kunnen leggen óf om mijn eigen foto’s te kunnen maken bij de blogs die ik schrijf voor XXL Nutrition! Een win-win-win situatie dus! 

 

Mijn eigen progressie

Jaaa… daar zijn jullie wel nieuwsgierig naar he? Nou, om eerlijk te zijn gaat het gewoon heel goed! Los van het feit dat de weegschaal bij mij blijft schommelen rond de 68,5 zie ik aan mijn lichaam dat er echt wel het een en ander aan het veranderen is.
Doordeweeks houd ik mij gewoon goed aan mijn voeding en in het weekend ben ik gewoon wat losser. Oke. Behalve dan afgelopen weekend!! Degene die mij volgen op insta (doe je dat nog niet, doe het dan: @bernicesangers) hebben gezien dat Mathias en ik heerlijk hebben gegeten bij Happy Italy in Arnhem met een pizza en daarna als toetje een Nutella pizza (en ja, die was dus groter dan we dachten en echt met een halve pot Nutella dr op hahah). En vervolgens zijn we nog naar de film geweest, 12 strong (aanrader!) waar we nog een bak popcorn hebben opgegeten. :) Het gaat allemaal om de balans, toch? Oké, dit was wel een beetje uit de hand gelopen maar gezellig en leuk was het zeker!

 

En dan is het ook nog eens bijna Valentijn…. Ehhhh JA, dan gaan we ook een hapje eten want liefde gaat door de maag toch!!

Ik wens jullie allen alvast een fijne Valentijnsdag, ga je uit eten? Zorg er dan voor dat je voor die tijd wel even hebt getraind en wat extra cardio hebt gedaan, deal?!