B-Talk: Een nieuw jaar, een nieuw doel! Toch??!

 De meesten van jullie maken eind van het jaar de balans op. Wat ging er goed dit jaar, en wat kon beter? Shit.. Ik had vaker moeten sporten of gezonder moeten gaan eten! Maar ja, je geeft dan de ‘tijd’ de schuld, of iets anders. Maar als je eerlijk bent naar jezelf weet je dondersgoed dat je wel tijd had om gezond te koken of om te gaan sporten.
Al die goede voornemens voor 2018, hoe zit het daarmee? Of blijft het bij de voornemens en doe je lekker mee met de meute en ga je weer vrolijk verder met de vicieuze cirkel waar je zelf niet uitkomt? 

 

Wellicht is het dan tijd om een intro gesprek bij mij in te plannen ;) Niet omdat ik graag meer klanten wil hoor, maar meer om jezelf de inzichten te geven over voeding en training zodat jij in 2018 een keer wél je doel gaat halen! Het traject wat wij aanbieden, de Bodification, is een compleet traject en zeer geschikt voor iedereen die wel weten wat ze willen bereiken, maar geen idee hebben waar ze moeten beginnen.

 

In de 2 jaar dat ik nu bezig ben met het begeleiden van dames, heb ik onwijs veel geleerd. Daarbij is mijn eigen ervaring als wedstrijdatleet natuurlijk ook mooi meegenomen. Hierdoor weet ik wat je ervoor moet doen en laten. Het is echt precisie werk en alleen met 200% inzet en discipline kun je alles bereiken wat je maar wilt. Ik hoor van veel dames dat ze in het begin twijfelden om het traject in te gaan, maar dat ze 3 maand later zo ontzettend blij dat ze het toch gedaan hebben! Kijk, en dat is zo gaaf aan dit werk, je maakt met iemand die hele transformatie door of je nou als doel hebt om af te vallen of juist gespierder wil worden.

 

 

 

Meer lezen over wie je voor gingen? Bekijk onze succesverhalen hier!

 

Maar Bernice, hoe zit het eigenlijk met jouw doelen voor 2018?

Ok, ik hoor nu ook bij de groep die in januari gaat starten, die luxe heb ik nu J. Voor de verandering  geen wedstrijddatum waar ik aan vast zit dit keer!

Je leest het goed inderdaad, geen wedstrijd meer voor mij in 2018, of in ieder geval ik heb niks in de planning so far, maar dat wisten jullie natuurlijk al ;)

 

Wat zijn mijn doelen dan wel?

 

Nou als eerste wil ik een beetje downsizen… Hahaha. Ik stond natuurlijk bekend om mijn onwijze rug, knoeperts van schouderkoppen en natuurlijk mijn woeste conditionering (dwarstrepen om mijn quads, strepen in mijn schouders, en veinz everywere).

 

Nou geloof me, ik vond het heel mooi voor mijn doelen, maar zelf vond ik het persoonlijk niet heel mooi meer. Een hele prestatie om er zo bij te staan op 8% lichaamsvet is natuurlijk een kunst, maar niet mijn droomfysiek.

Ik wil in januari weer gaan beginnen met cutten, en alles iets ‘fijner’ maken, dus iets minder grof. Daarnaast wil ik ook niet meer zo droog worden, maar meer naar de 12% gaan en ja, dat is voor velen natuurlijk alsnog allejezus shredded I know I know.


Ik wil in dit proces gewoon kijken wat mijn lichaam doet, en kijken wat ik ZELF mooi vind in plaats van wat een jury wil zien. Een ander doel, maar in de basis blijft alles redelijk hetzelfde, het diëten gaat weer beginnen en het trainen zal iets anders gaan worden omdat ik een iets ander fysiek nastreef.

 

Ik zal mijn uiteraard mijn hele cutting-proces met jullie gaan delen! Al twijfel ik nog een beetje of ik de ‘voor’ foto’s zal gaan delen met jullie haha. Daar ga ik nog even over nadenken!

 

 

Wil jij nou ook eens een keer komen trainen bij ons in Silvolde?

 

Peakfit heeft 13 en 14 januari open dagen en er is een superleuk programma! Naast het feit dat het de grootste en leukste sportschool van de Achterhoek is (met alles wat de krachtsporter wenst), zijn er ook veel leuke groepslessen oa; paaldansen, gladiator, spinning x-co, yoga, kickboksen, you name it en zij hebben het. Kom dus gezellig langs die dagen!

Zelf ben ik zaterdag 13 januari van 1100-1300 en zondag 14 januari van 1200-1400 aanwezig voor vragen, wil je een afspraak maken? Mail mij dan alvast: Bernice@bodify.nl

 

Voor nu, succes met het maken van jullie goede voornemens! Mocht je er niet uitkomen mail mij dan gerust!

Fijne jaarwisseling J

 

 

 

Greetz Bernice