Preptalk - Pas op de plaats

Afgelopen week voelde een beetje, zoals de titel al aangeeft als een ‘ pas op de plaats’. Oftewel wachten tot er weer een beetje actie komt..

Vorige week was natuurlijk een week met een depletie training, carbload en een gave fotoshoot. De afgelopen week voelde dan ook wat ‘saai’ met geen gekke spannende dingen. Qua training en qua voeding ook geen veranderingen!

 

 

HOW'S LIFE?

Daarintegen ben ik wel onwijs druk geweest met Bodify, er zijn namelijk weer een aantal toppers onder mijn begeleiding gestart!

Soms vragen mensen mij wel eens hoe ik dit allemaal volhoud en combineer. Dat is eigenlijk heel simpel, want alles wat ik doe vind ik onwijs leuk om te doen. Naast mijn eigen bedrijf werk ik nog fulltime als flexconsultant voor AB Oost, ik train elke dag, en ben elke dag met ‘mijn klanten’ bezig. Ik denk dat ik zo’n 60 uur per week werk, als het niet meer is.

Daarnaast bereid ik elke dag netjes mijn maaltijden zodat ik op mijn werk niet voor verassingen kom te staan.

 

Alles staat met een goede planning, dus wat is jouw excuus?

 

Tuurlijk, iedereen heeft wel eens een mindere dag, dat is normaal. Maar als je echt ergens voor gaat dan komt die motivatie van binnenuit. Niemand hoeft jou dan te motiveren om naar de sportschool te gaan, of je te vertellen dat het beter is om die chocolade reep te laten liggen. Intrinsieke motivatie noemen we dat, het is iets wat diep binnen in je zit. En of dat nou komt doordat je onzeker bent, of omdat je gepest bent of eruit wil zien zoals jouw favoriete atleet. Iedereen heeft zo zijn eigen drijfveer om iets te doen.

 

Laat je door niemand ontmoedigen, ga ervoor! Je doet het immers voor jezelf, jij moet met jezelf kunnen leven en wat een ander daarvan vindt? Fuck hun. Sorry voor mijn taalgebruik maar de boodschap is wel duidelijk denk ik.

 

 

Oké, dus hoe staan we ervoor bernice?

Komende dagen probeer ik alles uit mijn trainingen te halen, want op woensdag 7 juni staat mijn depletie training gepland. Dit betekent dat ik nog een dikke week ‘normaal’ train en na de depletie training is het natuurlijk weer een Carb-feest. Het is wel fijn dat ik mijn carbload nog thuis kan doen en niet met mijn pannekoekenmix en bakbananen het vliegtuig in hoef. Want ik zag het al gebeuren, want hoe ga ik pannenkoeken maken in mijn hotelkamer? Of aardappels bakken?

Gelukkig vond Menno (mijn coach) dit ook niet handig want het levert alleen maar stress op, daarbij houd ik na een carbload ook iets vocht vast waardoor we nu iets langer rust nemen tot aan de wedstrijd om zo het vocht nog kwijt te raken.

Donderdagavond vliegen we naar Marbella toe en ik heb dan rust tot aan mijn wedstrijd dag! Nu is het gewoon rustig aan doortrainen, poseren oefenen, spulletjes verzamelen voor Marbella en dan komt alles goed. 

 

 

NEW SPONSORSHIP!

 

Een leuk nieuwtje is trouwens dat ik een nieuwe sponsor heb gevonden namelijk Bolero limonade! Ik was al onwijs fan van dit geweldige drankje. Bolero past namelijk perfect in ieders dieet EN het is in zo’n beetje alles smaken te krijgen!
Je kan er heerlijke limonade van maken, of gewoon je kwark een smaakje geven door er wat poeder door te doen! Ideaal!

Het mooie is dat jullie dit kunnen bestellen met 10% korting als je mijn code gebruikt: BERNICE10%

Binnenkort komt er ook een leuke Bolero win-actie vanuit Bodify! Hou ons dus in de gaten!

 

Al mijn sponsoren vind je hier!

  

Volgende week een nieuwe prep-talk en dan komt het allemaal wel heel dichtbij!

Stay tuned, enne gas d'r op die gainz komen niet vanzelf!

  

 

Greetz Bernice

Reactie schrijven

Commentaren: 0