Preptalk - Carbs 'n Shoot

Afgelopen zondag heb ik mijn fotoshoot gehad!

 

But first…. De depletietraining, want ja hoe ging dat deze keer?  

Deplete it Baby

Voorafgaand aan de fotoshoot had ik die vrijdag ervoor een depletie training met daarna wederom de nodige carbs (Heel vervelendJ).

Dit was de 2e testronde betreft mijn carbload, ten opzichte van de vorige carbload nu NOG meer carbs en dit verdeeld over 4 maaltijden, dit was veel beter te doen.

Ik at wel weer dezelfde maaltijden: Pannekoeken, bakbanaan met bruine suiker, aardappelen en natuurlijk ook de nodige eiwitten! Heerlijk hoor J

 

De zaterdag voor de shoot was dan ook een rustdag, dit kwam goed uit want ik had De Beautyfabriek staan die mijn haar weer geweldig mooi silvergrijs hebben gemaakt. Het duurde een paar uur maar het resultaat mocht er zijn, bedankt toppers!  

Thuis gekomen even lekker in bad gelegen en vervolgens heb ik mijzelf nog even getand met de tan van Oolaboo, dit is een heerlijk ruikende tan die echt een mooie natuurlijke kleur geeft. Ik wilde natuurlijk niet als een bleekscheet op de foto! Deze tan is trouwens te koop bij de Beautyfabriek, aanrader! 

 

 

 

Het weekend ervoor had ik al even de nodige bikini’s geshopt bij de New Yorker (ja, veel leuke dingen voor weinig, I like a lot) en nog wat shorts en spullen voor Marbella.
En toen was het ineens alweer zondag!

Om heel eerlijk te zijn was ik hier nog zenuwachtiger voor dan voor het NK, raar toch? Maar puur omdat ik niet goed wist wat ik ervan moest verwachten en ik kende Ruben Baars natuurlijk helemaal niet. Want hoe moest ik gaan staan? Moest ik lachen of serieus kijken? Wat moest ik aan doen?

 

 

Onderweg naar de locatie at ik een Snicker (want ja, we moesten hetzelfde protocol hanteren). Eenmaal aangekomen schrok ik want er stonden tenten en er was dus een georganiseerde wandeltocht, OMG heb ik weer!! Ook lagen er mensen op de locatie te picknicken dus die zullen ook wel hebben gedacht; “Wat gaat hier gebeuren…”
Het voordeel daarvan was wel dat er ook een dixie stond, wat dan wel weer heeeeel handig was!

Ready 2 shoot

Ruben en zijn vriendin kwamen aanrijden, en nadat we alles hadden uitgepakt kon de shoot beginnen! Ook hoorde het oppompen hierbij, dus daar begon ik mee! Beetje showshine opgesmeerd en ik was er klaar voor.

 

Ruben vertelde me wat een beetje handig was qua poseren en wat de bedoeling was, helemaal top dus.

We hebben hele gave foto’s gemaakt, in een boom, samen met mijn honden, wat poseerposes, hier en daar een rookbom en omdat de locatie perfect was konden we verschillende sferen creëren. Kortom, het was zeer geslaagd!

 

 

Zeker een aanrader voor iedereen die zijn of haar shape wil vastleggen, doe het gewoon!

No excuses

Eenmaal thuisgekomen, was ik dan ook wel echt heel moe maar hé, geen excuus ik moest van mijzelf gewoon gaan trainen. Ook ik ben weleens moe en heb echt geen zin. Op zo’n moment denk ik aan mijn doel en dan kan ik de motivatie wel weer vinden om te gaan!

 

Toen ik terugkwam van Peak Fit had ik mail van mijn coach Menno gekregen. Voor de komende weken geen cardio meer, want mijn vetpercentage is op dit moment 8,8% (7-puntsmeting) en dat is echt heel erg laag voor een vrouw.

 

Mijn kont zit niet zo lekker meer (echt haha) want ik heb gewoon bijna geen vet meer. Ook merk ik dat ik het toch wel een beetje awkward vind om zo ‘droog’ te zijn.

Mensen vinden er namelijk allemaal wat van. Het maakt mij niet uit, want iedereen zijn ding toch!? En ik weet waarvoor ik het doe! Nog 2,5 week tot aan Marbella, en eigenlijk dus nog maar 2 weken dat ik ‘kan’ trainen! 14 trainingen en de puntjes op de i kan zetten voor zover dat nog kan.

 

Ik ga er de komende dagen dan ook alles uithalen, gas d’r op!

 

Tot volgende week met een nieuwe Prep-talk!

 

Greetz Bernice! 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Vera (woensdag, 24 mei 2017 09:53)

  Mooi geschreven, succes de komende dagen!!

 • #2

  Yvonne (dinsdag, 06 juni 2017 12:06)

  Mooie foto's! En ja, jij bent echt heel "droog"....knap, want het betekend een ijzeren discipline (die bij mij ver te zoeken is..) En heel hard Werken!
  (Ik ben te makkelijk en ga nu jou, onze "circuit-dochter" , als inspiratie nemen.)
  Vaar je eigen koers, je doet het Super! Trots op je!