Preptalk - The week after

De tijd vliegt echt voorbij, het is gewoon alweer 1,5 week geleden dat ik Nederlands Kampioen ben geworden. Nog steeds voelt het heel onrealistisch en onwerkelijk. Maar hé, het is toch echt waar! Ik heb een mooie shiny beker thuis staan, en een mooi overall-lint! 

 

De dagen na het NK was ik vooral moe, en een beetje uit mijn ritme aangezien ik nu even geen cardio hoef te doen. Daarvoor stond ik op, deed mijn cardio, ging douchen, eten en naar mijn werk, vervolgens had ik savonds mijn eigen klanten van Bodify, en dan mijn eigen training. Wat dat betreft ben ik behoorlijk autistisch en hou echt van ritme en regelmaat. 

De eerste week was even wennen, nu ben ik weer helemaal gewend aan mijn ritme! Gelukkig. 

 

Veel mensen vroegen mij op insta waarom ik niet met het EK mocht meedoen, dit heeft ermee te maken dat de IFBB/NBBF (bond) de regels heeft veranderd. De Juliette Bergmann GP (nov 2016) was de kwalificatie wedstrijd voor het EK, en het NK is de kwalificatie wedstrijd voor het WK! Ja je leest het goed, ik heb mij dus gekwalificeerd voor het WK eind dit jaar, 1-4 december in Biarritz te Frankrijk! En de kans bestaat ook nog dat ik in het A-team van de bond mee mag doen, wat inhoudt dat ik op kosten van de NBBF deel mag nemen. Dit hangt af van hoe de dames het op het EK gaan doen dit weekend in Santa Susanna in Spanje. 

 

Ook wil ik 26 november graag de Juliette Bergmann GP meedoen, zodat ik mij wellicht kan plaatsen voor het EK in 2018. Zoals je kan zien zitten die wedstrijden lekker dicht op elkaar zodat ik niet nog weken in ‘wedstrijd-shape’ moet blijven, wel zo handig! 

Want mijn wedstrijd in Marbella duurt ook nog 5 weken! En dat is best wel ‘ver’ weg als je al ‘klaar’ bent zeg maar. 

 

Gelukkig heeft dit nadeel ook een voordeel want nu heb ik wel alle tijd om nog te gaan testen met een carbload en dit gaan we as zaterdag ook doen. Dit is iets wat ik voor het NK niet heb gedaan (omdat we daar geen tijd voor hadden), maar nu hebben we mooi de tijd om dit te testen, en wellicht pakt dit goed uit zodat we dit kunnen toepassen voor Marbella! Alles voor die ultieme shape natuurlijk! 

 

Ook heb ik een fotoshoot gepland staan op zondag 21 mei. Om eerlijk te zijn ben ik hier niet zo van omdat ik dat eigenlijk onzin vindt. Vaak zie je van die insta-fitchicks en dan denk ik; Voor wie doe je het eigenlijk?. Beetje dat (sorry insta-fitchicks). 

Maar ik wil mijn ‘best-shape-ever’ toch wel graag vastleggen! 

 

Daarom bedacht ik dat ik dit met een dikke vette Ducati Streetfighter wilde gaan doen, in army-style. Want ja, ik wil graag mijn vorige sport (motorracen) combineren met mijn huidige sport en dat in army-style (omdat ik 4 jaar bij Defensie heb gewerkt als sergeant bij de infanterie). Als fotograaf heb ik voor Ruben Baars gekozen, zijn foto’s zijn echt episch! Kortom deze shoot wordt fucking vet!! 

 

As zondag ga ik even de Montferlandse bossen in om een mooie locatie te vinden, dus mocht iemand nog tips hebben?? Ze zijn meer dan welkom!! 

 

Ik hou jullie op de hoogte, tot de volgende Prep-talk!

 

Greetzz Bernice

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0