Preptalk - 1 Week out!

In mijn Prep-talk van vorige week schreef ik over het vocht-probleem waar ik steeds mee kamp voor mijn wedstrijden. Maar afgelopen weken ben ik eindelijk echt aan het ‘opdrogen’!! Eindelijk!!

Iets waar ik namelijk echt mee zat, want waarom werken de meeste dingen niet bij mij? Waarom hou ik zoveel vocht vast? Mega frustrerend.

 

Vragen die de afgelopen maanden echt in mijn koppie spookten, daarom ben ik nu zo blij met de shape die ik nu heb!

Elke dag check ik of ik nog wel ‘droog’ genoeg ben en niet ineens weer vocht vasthoud. Klinkt misschien een beetje gek, maar geloof me als je zo lang (vanaf september 2016) kampt met een vocht probleem wordt je vanzelf een beetje gek. En gewoon stug doorgaan, en blijven geloven dat het allemaal goed komt is het beste wat je kan doen, en vertrouwen op je coach natuurlijk.

 

Wat wel grappig is, toen ik Menno vroeg wat ik wellicht nog kon proberen als pre-work-out qua voeding, zei hij eet maar een Snicker! Ik moest gelijk denken aan die Snicker-reclame denken ‘Je bent jezelf niet als je honger hebt, eet een snicker? Better? ’  hahah.

En wow, het werkte ik ging trainen (eerste paasdag) en wat ik zag was echt bizar! Zoveel schouder-lijnen had ik echt nog nooit gezien, echt ziek gewoon!! 

 

Dus eindelijk iets gevonden wat dus wel werkt voor mij: Snickers!!! Kortom een echte shitload.

 

We gaan de laatste week in, en we gaan niks geks meer doen qua testen en voeding. We trainen gewoon door volgens mijn plan, proberen die reptargets te halen en zo ja? Dan gaan we gewoon zwaarder trainen. Het is echt bullshit dat je niet sterker kan worden tijdens het cutten, en sterker worden betekend dat je gainz maakt dus no excuses!

Qua voeding dus ook niks geks, juist proberen om zo gezond mogelijk te eten: zalm, kippenlever, bottensoep zodat ik alle mineralen binnenkrijg die nodig zijn om mijn lichaam gezond te houden.

 

Even wat anders; met trots kan ik jullie vertellen dat ik Snap-Nutrition atleet ben! Wellicht hebben jullie afgelopen week al mijn interview voorbij zien komen? Zo niet, check hem dan hier: http://oohsnapnutrition.eu/wpblog/bernice-sangers/

 

Jeni-sport heeft mij gesponsord met een trainingspak met al mijn sponsoren erop! Supertof, heel erg bedankt!!

Dank aan al mijn sponsoren; Peakfit, De Beautyfabriek, Snap Nutrition en Jeni-sport!

En natuurlijk mijn supporters J.

 

Zaterdag, als ik 1 day out ben, schrijf ik nog een laatste Prep-talk voor het NK!

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van mijn shape en mijn road 2 het NK? Volg mij dan ook op instagram: https://www.instagram.com/bernicesangers/

 

 Greetz Bernice

Reactie schrijven

Commentaren: 0