Preptalk - 3 Weeks Out!

Op het moment van schrijven is het precies 3 weken tot aan het NK.

Om eerlijk te zijn was ik afgelopen week erg moe en ik merk dat mijn lichaam het toch liever allemaal wat rustiger aan doet. Maar helaas, er moet gewoon fulltime gewerkt worden, Bodify loopt mooi door en daarnaast volg ik ook nog een opleiding waar ik bijna examen voor mag doen! Daarnaast train ik elke dag en doe ik mijn cardio voordat ik naar mijn werk ga. Nu hoor ik je denken; Hoe dan?? Haha, ja ik ben heel druk maar als je doet wat je leuk vind voelt het niet als werk, of als een ‘moetje’. 

 

 

Ik hou mijn doel scherp voor ogen: over 3 weken shinen op het NK, en over 10 weken nog harder shinen op de Olympia Amateur!

Afgelopen weekend hebben Mathias en ik onze reis naar Marbella geboekt, we zijn voor de zekerheid maar naar TUI gegaan. Puur omdat ik geen zin heb in gestress op dat moment! We hebben een hotel op loopafstand (300m) van het congresscentrum geboekt van donderdag t/m zondag. Daarna gaan we naar een ander hotel in Marbella lekker aan het strand waar ik mijn prep van bijna een jaar (!) kan afsluiten met een nog heerlijke 5 dagen vakantie. 

 

Het NK is over 3 weken al en ik heb besloten om dit keer niet in een hotel te verblijven, maar om in de ochtend op tijd die kant op te gaan. Omdat ik in mijn eigen bedje toch wel het lekkerste slaap! Dit jaar ga ik mijn eigen tanning doen, dus dat kan ik dan mooi vanuit huis doen met de contestkit van Protan.

 

Daarnaast wil ik jullie melden dat naast Peakfit, De Beautyfabriek ook Snap Nutrition (Jaaaa van die goddelijke repen iddJ) mij gaan sponseren! Hier lees je binnenkort meer over, so stay tuned!

 

Wil jij lid worden van de Club van 10? Of mij als bedrijf ondersteunen? Dat zou top zijn, neem dan contact op voor de mogelijkheden! https://www.bodify.nl/contact/

  

 

Greetzz Bernice

Reactie schrijven

Commentaren: 0