Preptalk - Beauty & The Beast

2 weken geleden deed ik een oproep voor sponsoring, ook heb ik een aantal bedrijven benaderd waaronder De Beautyfabriek.

Anke de eigenaresse van De Beautyfabriek reageerde enthousiast! De beautyfabriek gaat dan ook voor mijn wedstrijden mijn haar, wimpers en nagels verzorgen! Wow big thanks, superblij mee!!

 

Toch wil ik jullie even mee terug nemen in de tijd dat ‘beauty’ mij niet zo veel interesseerde... 

 

...in het leger bijvoorbeeld interesseerde het me geen zak hoe ik erbij liep. Ook die tijd daarna tijdens mijn race-carrière boeide het mij ook niet zoveel want ja ik had toch mijn helm op en mijn haar & make-up doen was dan ook niet zo handig. Ook verfde ik mijn haar zelf en ging eigenlijk nooit naar een schoonheidsspecialist toe.

 

Totdat ik een keer bij de beautyfabriek was geweest voor wimperextensions! Wow wat mooi, maar vooral ook wat een gemak tijdens het sporten! Geen mascara meer op, maar gewoon elke dag wakker worden met mooie wimpers en geen blote billen gezicht meer! Dit is voor iedere vrouw echt een uitkomst.

 

Van het een kwam het ander, ik liet mijn haar een keer doen en weer verraste De Beautyfabriek mij weer met een verbluffend resultaat!

Voor bodybuild-wedstrijden is het totaalplaatje echt een absolute must; je haar moet matchen met je bikini, tanning moet goed zijn, maar vooral: je moet je goed voelen hoe je erbij loopt!

 

Voor mijn eerste wedstrijd liet ik mezelf even heerlijk verwennen met een Oolaboo de luxe gezichtsbehandeling (aanrader, al is het maar om kennis te maken met de heerlijke Oolaboo producten die ze gebruiken en ook verkopen!), ook liet ik mijn nagels doen met de CND shellac. Ik had al wel eens eerder ‘nepnagels’ gehad en was dan ook een beetje huiverig of dit wel wat voor mij was.. Maar sinds die eerste wedstrijd kan ik niet meer zonder! Omdat de shellac je eigen nagel versterkt en een beetje mee buigt (echt ideaal voor de lomperikken onder ons haha vooral ik zelf dus) breken ze dus echt niet af en ze blijven perfect 3 weken zitten!

 

Al met al begin ik steeds meer te waarderen wat allemaal mogelijk is, De Beautyfabriek bestaat uit een team van superleuke dames die je écht helpen en écht adviseren, en dat is bij andere salons wel eens anders.

 

Op 6 april hebben ze de heropening van De Beautyfabriek van 1900-2200! Dus ben je er nog nooit geweest? Dan is dit je kans!

 

 

 

Mijn prep gaat tot nu toe erg goed, het is nu nog 5 weken tot het NK bodybuilding (23 april).

Momenteel zit ik op 1400kcal, wat nog redelijk hoog is ten opzichte van mijn voorgaande wedstrijden J. Ook doe ik er nog geen cardio bij (maar dit kan elk moment veranderen) en dat scheelt mij weer een hoop tijd.

 

Nog nooit bij een bodybuilding wedstrijd geweest? Benieuwd hoe zoiets gaat? Kom dan naar het NK (kun je mij gelijk aanmoedigen, I need it J).

 

Bestel snel je kaarten, want de voorverkoop gaat snel! Klik hier!

 

Ga jij mij dit seizoen ondersteunen? Meld je dan hier aan voor de Club van 10! Zou helemaal top zijn!
 

 

 Greetz Bernice

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Yvonne van Trigt (dinsdag, 06 juni 2017 11:59)

    Goed geschreven, Bernice! Ik ga je blog volgen en ook de voedingstips ...�