Preptalk - Bernice Going International

 

Misschien heb je het al op Facebook voorbij zien komen, maar ik heb sinds kort mijn eigen atleten-pagina; https://www.bodify.nl/atletenpagina  J

 

Waarom een atleten pagina zul je misschien denken? De reden is simpel! Ik wil namelijk dolgraag de Olympia Amateur mee doen in Spanje op 11 juni en daar is jullie hulp voor nodig!

 

Natuurlijk ga ik ook het NK Bodybuilding mee doen op 23 april, maar mijn coach Menno vertelde me dat het verstandig is om meerder wedstrijden te doen aangezien ik dan toch al in ‘shape’ ben.

 

Aangezien er maar 2 A-wedstrijden zijn in Nederland (NK 23 april en Juliette GP 26 november) ga je nadenken over welke wedstrijden dan, en je pakt de IFBB kalender (http://www.ifbb.com/ifbb-board/ )er eens bij, dan vallen er al veel wedstrijden af puur omdat je er niet aan mee mag doen of het gewoon belachelijk ver weg is.

 

De wedstrijden die dan een beetje in de buurt komen zijn begin juni namelijk de Diamond cup op 2 juni  in Lissabon (Portugal) en de Olympia Amateur op 11 juni in Marbella (Spanje).

 

Voordat je überhaupt aan een internationale wedstrijd mee mag doen moet je toestemming krijgen van de IFBB-bond (International Federation of Bodybuilding & Fitness). Gelukkig kreeg ik al snel antwoord van Julliette Bergman dat het akkoord was.

 

Toen zijn Mathias en ik eens gaan kijken wat de kosten zijn van een internationale wedstrijd, en dit was best even schrikken, want het inschrijfgeld voor een internationale wedstrijd kost gewoon 250 euro! En dan ben je er nog niet want dan komen de overige kosten er nog bij; hotel, vlucht, tanning….

 

Hmmm….  en wat doe je als je iets heel graag wil, en je droom achterna wil jagen?

Zodat je niet later zegt; had ik toch maar…. OF waar zou ik zijn geëindigd als ik toch was gegaan?

 

Juist, dan wordt je creatief!!

 

Dit is ook exact de reden dat ik de atletenpagina heb opgezet, want zonder hulp van jullie is dit niet mogelijk! Afgelopen weekend heb ik een aantal bedrijven aangeschreven, en ik wil jullie alvast verklappen dat er al 2 bedrijven zijn die mij gaan ondersteunen! J

 

Namelijk :

·         Peakfit  te Silvolde

·         De Beautyfabriek te Doetinchem!

 

Geen bedrijf?  Maar je wil toch je steentje bijdragen? Dat kan!

Door 10 euro te doneren word je al lid van de Club van 10! Aanmelden kan via deze link;

https://www.bodify.nl/contact/contact-sponsoring/

  

Heel erg bedankt alvast voor jullie hulp,

En tot de volgende prep-talk!

  

 

Greetz Bernice

Reactie schrijven

Commentaren: 0