Preptalk - 6 Weeks Out!

Het aftellen is dan nu echt begonnen, nog 6 weken tot de wedstrijd #6weeksout!

Tot op heden gaat het trainen echt heel goed, ik blijf sterker worden op sommige oefeningen, en waar dat niet het geval is doen we deloaden (dit betekend dat we lichter gaan trainen). Wat wel leuk is dat de lijnen in mijn schouders beter zichtbaar zijn, en ik eindelijk een ader op mijn bicep zie (dit was mijn ultieme goal J). Qua voeding wordt het nu wel echt pittiger, de afgelopen 2 weken heb ik om de dag een ‘lage’ dag, maar ook mijn hoge dagen zijn laag haha. Wat ik merk is dat ik steeds creatiever wordt met voeding, want je wil natuurlijk zoveel mogelijk eten voor zo min mogelijk calorieën! 

 

 

Mijn bikini is afgelopen vrijdag binnengekomen, maar helaas kon ik hem nog niet aan omdat de connectoren nog niet vastgezet waren! Boehoehoee… Waarschijnlijk is dit omdat je hem dan op het laatste moment nog kan verstellen. Hij is wel echt heeel mooi!

Het poseren gaat steeds beter, met het Team Bell, hebben we elke maand een meeting waarbij we het poseren ook uitgebreid oefenen!

Ook ga ik 3 september nog een keer naar Lesley Barents (Nederlands kampioen bodyfitness) om het poseren te oefenen. Je shape kan nog zo goed zijn, maar als je het niet kan presenteren dan is dat verdomde vervelend.

 

Om even indruk te geven van mijn progressie die ik tot nu toe heb geboekt, heb ik even voor en na foto’s van mijzelf naast elkaar gezet. De begin foto’s zijn van november 2015 en de andere foto’s zijn van 2 weken geleden.

 

Blijven volhouden is echt the key! Stippel je pad uit, geloof in jezelf, heb schijt aan wat anderen van je vinden (= makkelijker gezegd dan gedaan), doe wat nodig is om jouw droomlichaam te creëren! Rome is ook niet in 1 dag gebouwd, dus begin vandaag nog. 

 

 

Greetz Bernice

Reactie schrijven

Commentaren: 0